Kosár

Akyga AK-HD-15S 1,5m árnyékolt v2.1 HDMI kábel

Akyga AK-HD-15S 1,5m árnyékolt v2.1 HDMI kábel (AK-HD-15S)

Márka: AKYGA

Bruttó
4 507 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: AK-HD-15S

EAN: 5901720138095

Leírás

Termékleírás

 

Az Akyga® AK-HD-15S HDMI 2.1 kábel kiváló választás mindazok számára, akik megbízható audio-video jelátvitelt keresnek. A kábel kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva a tökéletes minőségű jelátvitelt. Ezenkívül a masszív fonott kialakítás megerősíti a kábel szerkezetét, megvédi azt a sérülésektől és hosszú élettartamot biztosít.

A kábel legfontosabb jellemzője a 48 Gbps sávszélesség. Ez lehetővé teszi nagy felbontású videojelek átvitelét nagy képsebességgel. A filmek és TV-műsorok legjobb minőségben való nézése élvezetté válik, kép- és hangzavar nélkül. A kábel támogatja a 120 Hz-es frissítési frekvenciát az Ultra HD 4K felbontásnál és a 60 Hz-es frissítési gyakoriságot a 8K felbontásnál, így biztosítva a kiváló minőségű képek sima és pontos megjelenítését a kompatibilis eszközökön. Ez lehetővé teszi, hogy hihetetlenül valósághű látványt és teljes elmélyülést élvezhessen filmek nézése és videojátékok közben.

Az AK-HD-15S HDMI kábel az eARC technológiával is kompatibilis, lehetővé téve a tömörítetlen audiojelek továbbítását. Ez azt jelenti, hogy kiváló hangminőséget élvezhet.

Végül, de nem utolsósorban fontos, hogy az AK-HD-15S kábel kompatibilis a Dolby Vision technológiával. Ez lehetővé teszi a képek megjelenítését bővített színpalettával és nagyobb színmélységgel. Az eredmény valósághű látvány, amely hűen reprodukál minden árnyalatot és színt.

Adatlap

Alap szín Fekete
Egyéb szín Szürke
Formátum HDMI kábel
Kábel hosszúság 150
Funkció Összekötő kábel
Csatlakozó 1 HDMI 2.1
Csatlakozó 2 HDMI 2.1

Hasonló termékek