Kosár

Akyga AK-HD-15S 1,5m árnyékolt v2.1 HDMI kábel

Akyga AK-HD-15S 1,5m árnyékolt v2.1 HDMI kábel (AK-HD-15S)

Márka: AKYGA

Bruttó
4 507 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: AK-HD-15S

EAN: 5901720138095

Leírás

Termékleírás

 

Az Akyga® AK-HD-15S HDMI 2.1 kábel kiváló választás mindazok számára, akik megbízható audio-video jelátvitelt keresnek. A kábel kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva a tökéletes minőségű jelátvitelt. Ezenkívül a masszív fonott kialakítás megerősíti a kábel szerkezetét, megvédi azt a sérülésektől és hosszú élettartamot biztosít.

A kábel legfontosabb jellemzője a 48 Gbps sávszélesség. Ez lehetővé teszi nagy felbontású videojelek átvitelét nagy képsebességgel. A filmek és TV-műsorok legjobb minőségben való nézése élvezetté válik, kép- és hangzavar nélkül. A kábel támogatja a 120 Hz-es frissítési frekvenciát az Ultra HD 4K felbontásnál és a 60 Hz-es frissítési gyakoriságot a 8K felbontásnál, így biztosítva a kiváló minőségű képek sima és pontos megjelenítését a kompatibilis eszközökön. Ez lehetővé teszi, hogy hihetetlenül valósághű látványt és teljes elmélyülést élvezhessen filmek nézése és videojátékok közben.

Az AK-HD-15S HDMI kábel az eARC technológiával is kompatibilis, lehetővé téve a tömörítetlen audiojelek továbbítását. Ez azt jelenti, hogy kiváló hangminőséget élvezhet.

Végül, de nem utolsósorban fontos, hogy az AK-HD-15S kábel kompatibilis a Dolby Vision technológiával. Ez lehetővé teszi a képek megjelenítését bővített színpalettával és nagyobb színmélységgel. Az eredmény valósághű látvány, amely hűen reprodukál minden árnyalatot és színt.

Adatlap

Hasonló termékek