Kosár

Microsoft Game Pass 3 hónapos PC előfizetés

Microsoft Game Pass 3 hónapos PC előfizetés (QHT-00003D)

Márka: MICROSOFT

Bruttó
10 231 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: QHT-00003D

EAN: 5999056105614

Leírás

 
Ismerd meg a Game Pass világát és szerezz hozzáférést több, mint 100 kiváló játékhoz egyetlen kihagyhatatlan előfizetéssel.
 
A 3 hónapos  Game Pass megvásárlásával belépőt nyersz a végtelen szórakozás és izgalom világába! Az online vagy személyesen beszerzett kód aktiválásával hozzáférést kapsz egy folyamatosan bővülő játékkatalógushoz, melynek bármely tagját szabadon használhatod akár offline is egészen az előfizetés lejártásig. A több, mint 100 kiváló alkotást tartalmazó játéklistába az összes Microsoft premier bekerül a megjelenés napján, így soha többet nem fogsz lemaradni a kedvenc kiadód egy sikercíméről sem.
 
A felhozatalban mindenki megtalálja a kedvére való tartalmakat, hiszen a klasszikus címektől kezdve az Xbox 360 klasszikusokon át egészen az indie ínyencségekig minden típusú játékot megtalálsz a Game Pass-ban. A lista minden hónapban újabb alkotásokkal bővül, így mindig találni fogsz új és izgalmas játékokat.
 
Ha megtetszett egy cím a kínálatból, 20% kedvezménnyel akár meg is vásárolhatod azt, ráadásul a kiegészítőkre is kapsz 10%-nyi kedvezményt.

A PC Game Pass immáron az EA Playt is tartalmazza windowsos számítógépekre, pluszköltségek nélkül. Az EA Playjel hozzáférhetsz az EA-játékok gyűjteményéhez, exkluzív játékon belüli jutalmakhoz, és elsőként próbálhatsz ki egyes új játékokat.

Adatlap

Korhatár Nincs
Típus Töltő kártya
Platform PC

Hasonló termékek