Kosár

Asus ROG RYUJIN III 240 ARGB WHT fehér vízhűtéses processzorhűtő

Asus ROG RYUJIN III 240 ARGB WHT fehér vízhűtéses processzorhűtő (90RC00K2-M0UAY0)

Márka: ASUS

Bruttó
108 184 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 90RC00K2-M0UAY0

EAN: 4711387189375

Leírás

Termékleírás

 

ROG Ryujin III 240 ARGB „all-in-one” CPU vízhűtő 3,5”-es LCD-vel, 8. generációs Asetek szivattyúval, beépített szivattyúventilátorral és két 120 mm-es, mágnesekkel sorba köthető ARGB radiátorventilátorral

  • 3,5”-es LCD kijelzőjén azonnal áttekinthetők a hardverinformációk. Személyre szabható GIF animációk megjelenítésére is alkalmas, mostantól dupla tárterülettel.
  • A legfrissebb 8. generációs Asetek szivattyú háromfázisú motorja kimagaslóan jó hűtési teljesítményt kínál: az erősebb áramláshoz és alacsonyabb impedanciához alacsonyabb zajszint jár.
  • Az újfajta, gyűrűs keretű beépített ventilátor és a tökéletesített légáramlási csatornák jobban megküzdenek a VRM terület melegedésével
  • Felsőkategóriás, mágnesekkel sorba köthető ROG ARGB ventilátorok 2. generációs LED-ekkel a személyre szabható fényeffektusok készítéséhez
  • Az Armoury Crate-tel teljesen kézben tarthatod a szivattyú, a beépített ventilátor és a radiátorventilátor sebességét, valamint egyedi animációkat és rendszerstatisztikákat jeleníthetsz meg az LCD kijelzőn.
  • A fejlett rendszerfelügyeletet az AIDA 64 egy évre ingyenes licensze is segíti.

 

HŰVÖS ÉS MENŐ
Hűts és villantsd meg a stílusod a ROG Ryujin III-mal. Méretes, 3,5 hüvelykes LCD kijelzőjén élőben figyelhetők a rendszer statisztikai adatai, vagy egyedi grafikák és animált GIF-ek jeleníthetők meg. Belül egy új, 8. generációs Asetek szivattyú és megnövelt méretű hűtőcsövek tartják csendben, hűvösen az Intel és az AMD processzorait, a beépített Axial-tech ventilátor pedig segít kordában tartani az alaplapi VRM-ek hőmérsékletét. A belső hűtőfolyadék pedig egy nagyobb kapacitású, két ROG 120 mm-es ARGB ventilátorral hűtött radiátoron folyik keresztül. A ventilátorok mágnesesek, így a beszerelésük csak egy mozdulat.

 

Mágneses, sorba köthető ventilátorok
A személyre szabható ARGB ventilátorok olyan mágneses csatlakozókkal pattinthatók össze, amelyek a vezérlőjeleket és az áramot is továbbítják. A két ventilátorhoz összesen egyetlen vezeték kell, ezért a beszerelésük és a kábel elvezetése is pofonegyszerű.
 

  • 2200RPM ventilátorsebesség
  • 36,45 dB(A) ventilátorzaj
  • 3,88 mm légnyomás (vízoszlop-mm-ben):
  • 119 m3/h (70,07 cfm) légszállítás

 

Full Color 3,5”-es LCD kijelző
A belső memóriát is megdupláztuk azért, hogy a kijelző szebb alapértelmezett animációkat és hosszabb videókat tudjon lejátszani.

 

Rendszerfigyelés
A szivattyúházba épített iparágvezető 3,5”-es LCD kijelzőn azonnal nyomon követhetők az órajel-frekvenciák, a feszültségértékek, a hőmérsékletek, a ventilátorsebességek és a vízáramlási értékek, valamint megjeleníthetők a kedvenc GIF-jeid.

 

Személyre szabott animáció
Válassz ki egy előre megadott animációt a ROG galériából, vagy könnyedén adj hozzá egy sajátot.

 

Egyedi háttérkép
Emblémákat szeretnél vagy klánlogót? Válassz egy ROG által tervezett ábrát, vagy helyezd el büszkén a saját szövegedet vagy JPEG fájlodat a rendszer szívében.

 

Beépített VRM ventilátor
A nagyobb beépített Axial-tech ventilátor erősebb légáramlást biztosít, és akár 35 fokkal is csökkenti az alaplapi feszültségszabályzó modul (VRM) hőmérsékletét.

 

Ventilátorszabályozás
A ROG „all-in-one” hűtőinek jelenlegi generációjához olyan szoftver tartozik, amellyel a FanXpert veteránok számára azonnal átlátható módon állítható a szivattyú és a beépített ventilátor sebessége.

 

KITERJEDT KOMPATIBILITÁS
A ROG Ryujin III sorozat 400 mm-es csövezése miatt igen sokféle Intel® és AMD alaplappal használható, bőséges processzorteljesítményt és építési rugalmasságot kínálva.

Adatlap

Anyag Alumínium, Műanyag
Alap szín Fehér
Szélesség (max.) 120
Magasság (max.) 30
Mélység (max.) 279,2000000
Zajszint 36,4500000
Fordulatszám 2200
Ventilátor átmérő 120
Típus CPU vízhűtés
Ventilátor szám 2
USB elosztó (HUB) Nincs
FM1/FM2/FM2+/AM2/AM3/AM3+ Nincs
AM4 Van
sTRX4/TR4 Nincs
LGA 1150/1151/1155/1156/1200 Van
LGA 1700 Nincs
LGA 2011/2011-v3/2066 Nincs
PWM szabályozó Van
Ventilátor lapátok száma 7
AM5 Van
LGA 1851 Nincs

Hasonló termékek