Kosár

Avery 54126 1 ív karácsonyi figurák matrica
Avery 54126 1 ív karácsonyi figurák matrica

Avery 54126 1 ív karácsonyi figurák matrica (54126)

Márka: AVERY

Bruttó
474 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 54126

EAN: 4004182541265

Leírás

Rudolf nagy piros orra igazán fényes! Színes matricák egy trendi, nosztalgikus dizájnnal, mely garantálja a karácsonyi hangulatot. Ezek a csodálatos ünnepi matricák a karácsonyi dekorációt igazán különlegessé teszik - békés és nyugodt karácsonyi pihenést nyújtanak számodra.
Használd karácsonyi matricáinkat ajándékkísérőkhöz, kártyákhoz, adventi naptárakhoz vagy karácsonyi bejegyzésekhez naplódban.
Garantáltan szemet gyönyörködtető hatás!A dekoráláshoz használt öntapadó matricák nyomtatott FSC minősített papír alapanyagból készülnek, finom arany dombornyomással és mesés, színes motívumokkal.
A díszítéshez és kézműveskedéshez használt öntapadó dekorációs matricák és címkék FSC® papírból készülnek és 100% -ban mentesek a káros anyagoktól. Fontos számunkra a fenntarthatóság: ezeket az öntapadó matricákat regionális szinten Felső-Bajorországban, CO2-semleges gyárunkban gyártják. Független laboratóriumok rendszeresen tesztelik és igazolják a matricák csúcsminőségét.Boldog karácsonyt - és élvezd a díszítést!

Adatlap

Típus Matrica/album
Felület színezése mintás
Kiszerelés db 21db-os
Lapok száma 1
Egyéb tulajdonság CO2-semleges
Zöld termék Van
FSC minősítés Van
Kiszerelés db 21