Kosár

Berlinger Haus BH/1255N Metallic Line Burgundy Edition 16 cm-es szószos edény

Berlinger Haus BH/1255N Metallic Line Burgundy Edition 16 cm-es szószos edény (BH/1255N)

Márka: BERLINGER HAUS

Bruttó
4 545 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: BH/1255N

EAN: 5999056766532

Leírás

• Anyaga: kovácsolt alumínium
• Mérete: O16*7,5 cm 1,2L
• Színe: burgundi

Termék részletek

A Metallic Line Burgundy Edition Szószos edény (1,2 L) egy kiváló választás a modern konyhák számára, amely eleganciát és praktikumot ötvöz. A kovácsolt alumíniumból készült edény O16*7,5 cm méretű, 1,2 liter űrtartalommal rendelkezik, így tökéletes méret a kisebb adagok elkészítéséhez. A burgundi színű, külső metál bevonata eleganciát és stílust kölcsönöz a konyhának, míg az ergonomikus puha nyél biztosítja a kényelmes fogást és biztonságos használatot.

Főbb tulajdonságok és előnyök

Anyag

Kovácsolt alumíniumból készült, ami hosszú élettartamot és egyenletes hőeloszlást biztosít, így az ételek egységesen fognak elkészülni.

Méret és űrtartalom

O16*7,5 cm méretű és 1,2 liter űrtartalommal rendelkezik, ideális kisebb adagokhoz, így az ételek elkészítése nem csak egyszerű, de praktikus is.

Bevonat

3 rétegű márvány bevonattal ellátott, amely megakadályozza az ételek odatapadását és könnyen tisztítható. Ezáltal az ételek elkészítése és a takarítás is könnyebb lesz.

Fogantyú

Ergonomikus puha nyéllel rendelkezik, amely kényelmes fogást és biztonságos használatot garantál. A puha tapintású nyélnek köszönhetően könnyebb lesz az edény mozgatása és átöntése is.

Turbó indukciós talp

A turbó indukciós talp segítségével az edény gyorsan felmelegszik, így energiát takaríthatunk meg és az ételek is hamarabb elkészülnek.

Elegáns stílus

A külső metál bevonatnak köszönhetően az edény elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a konyhának. Ezzel a szószos edénnyel garantált, hogy a vendégek is el lesznek ragadtatva az ételek mellett az edény stílusától is.

Környezetbarát

A PFOA, LEAD és cadmium mentes anyagokból készült, így kíméli a környezetet és az egészségünket is. Használatával nem csak az ételek lesznek egészségesebbek, de a környezetünk is.

A Metallic Line Burgundy Edition Szószos edény (1,2 L) garantáltan egy praktikus és stílusos kiegészítője lesz a konyhának, amely hosszú élettartamot és egyszerű használatot biztosít. A kiváló minősége és a modern design pedig garantáltan elnyeri majd a vendégek és a család tetszését.

Adatlap

Anyag alumínium
Alap szín Burgundi
Átmérő 160
Típus Szószos edény
Edény űrtartalma 0
Edény űrtartalma 1,2000000

Hasonló termékek