Kosár

Berlinger Haus BH/1256N Metallic Line Burgundy Edition 20 cm fedővel, lábas

Berlinger Haus BH/1256N Metallic Line Burgundy Edition 20 cm fedővel, lábas (BH/1256N)

Márka: BERLINGER HAUS

Bruttó
9 040 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: BH/1256N

EAN: 5999056766556

Leírás

 • Anyaga: kovácsolt alumínium
• Mérete: O20*10,4 cm 2,5L
• Színe: burgundi                                                  

Termék részletek

A Lábas fedővel (2,5 L) a Metallic Line Burgundy Edition termékcsalád egyik remek tagja, amely elegáns megjelenésével és kiváló tulajdonságaival biztosítja a tökéletes főzési élményt. A kovácsolt alumínium anyagának köszönhetően hosszú élettartamot és egyenletes hőeloszlást biztosít, így az edény tökéletes választás a mindennapi használatra.

Főbb tulajdonságok és előnyök

Anyag

A kovácsolt alumínium hosszú élettartamot és egyenletes hőeloszlást biztosít, így az edény tökéletes választás a mindennapi használatra.

Méret

Az O20*10,4 cm méretű, 2,5 literes kapacitású lábas tökéletes választás a családi főzésekhez vagy nagyobb adagok elkészítéséhez.

Szín

A burgundi színű Metallic Line Burgundy Edition stílusos megjelenést biztosít a konyhában, és harmonikusan illeszkedik más BerlingerHaus termékekkel.

Márvány bevonat

A lábas 3 rétegű márvány bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza az ételek odatapadását és könnyen tisztítható. A bevonat környezetbarát, PFOA, LEAD és cadmium mentes.

Fedő

A hőálló üveg fedő lehetővé teszi, hogy folyamatosan figyelje az étel elkészülését, anélkül, hogy fel kellene emelnie a fedőt. Ezáltal energiát takaríthat meg a főzés során.

Fogantyú

A lábas ergonomikus, puha tapintású nyéllel rendelkezik, amely kényelmes fogást és biztonságos használatot biztosít.

Turbó indukciós talp

Az indukciós főzőlapon történő használatra is alkalmas lábas turbó indukciós talppal rendelkezik, amely gyors és hatékony hőeloszlást biztosít. Emellett akár 35% energiát is takaríthat meg a főzés során.

A Metallic Line Burgundy Edition lábas fedővel (2,5 L) a kiváló minőség és elegáns stílus tökéletes kombinációja, amelyet bátran ajánlunk mindennapi főzéshez. A környezetbarát anyagokból készült, praktikus és könnyen tisztítható lábas hosszú távon is hasznát fogja venni a konyhában.

Adatlap

Anyag alumínium
Alap szín Burgundi
Átmérő 200
Típus Lábas
Edény űrtartalma 0
Típus Lábas fedővel
Edény űrtartalma 2,5000000

Hasonló termékek