Kosár

Berlinger Haus BH/6754 fekete-ezüst 3 részes tároló szett + kenyértartó

Berlinger Haus BH/6754 fekete-ezüst 3 részes tároló szett + kenyértartó (BH/6754)

Márka: BERLINGER HAUS

Bruttó
17 431 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: BH/6754

EAN: 5999108448751

Leírás

• Anyaga: rozsdamentes acél
• Kenyér tartó 42,5*23*16 cm
• Cukor tartó O11,5*15-19 cm
• Tea tartó O11,5*15-19 cm
• Kávé tartó O11,5*15-19 cm
• Színe: fekete- ezüst

Termék részletek

A Black Silver Collection egy exkluzív választás a modern otthonok számára, amely ötvözi a funkcionalitást és a stílust. Ez a 3 részes kenyértartó szett kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely nem csak tartósságot biztosít, de elegáns megjelenést is kölcsönöz a konyhának. A szett fekete-ezüst színei pedig igazán modern és stílusos megjelenést adnak a konyhának.

Főbb tulajdonságok és előnyök

A szett tartalma

A kenyértartó szett 3 darab részből áll: egy kenyértartóból, egy cukortartóból és egy teás-kávés tartóból. Mindhárom tartó praktikus és stílusos megoldást nyújt a mindennapi konyhai feladatokhoz.

Könnyű nyítás és zárás

A tartók könnyen nyithatóak és zárhatóak, így kényelmesen használhatóak mindennapokban. Az egyszerű nyitás és zárás lehetővé teszi, hogy akár a gyerekek is könnyen használják a tartókat.

Prémium minőségű rozsdamentes acél

Az egész szett prémium minőségű rozsdamentes acélból készült, ami garantálja a hosszú élettartamot és a könnyű tisztíthatóságot. A tartók nem csak praktikusak, hanem stílusosak is, így bármilyen konyhai enteriőrbe tökéletesen illenek.

Stílusos megjelenés

A szett fekete-ezüst színei modern és letisztult megjelenést kölcsönöznek a konyhának. A tartók egyedi formája pedig igazán stílusos kiegészítőként szolgálnak bármilyen konyhai pult vagy asztal díszeiként.

A Kenyértartó 3 részes tároló szettel nem csak praktikus, de stílusos megoldást nyújt a konyhában. Készítsen benne finom kenyereket, tárolja benne a cukrot, teát és kávét, és élvezze a könnyű használat és a prémium minőség előnyeit. A Black Silver Collection pedig igazán elegáns és modern megjelenést ad a konyhának.

 

Adatlap

Alap szín Fekete
Egyéb szín Ezüst
Típus Kenyértartó + Tárolódoboz szett

Hasonló termékek