Kosár

Berlinger Haus BH/7169 Metallic Line Burgundy Edition 35x25 cm halsütő serpenyő

Berlinger Haus BH/7169 Metallic Line Burgundy Edition 35x25 cm halsütő serpenyő (BH/7169)

Márka: BERLINGER HAUS

Bruttó
9 040 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: BH/7169

EAN: 5999108450655

Leírás

• Anyaga: kovácsolt alumínium
• Mérete: O35*25*4,5 cm
• Színe: burgundi

Termék részletek

A Metallic Line Burgundy Edition halsütő serpenyő (35 cm) a modern konyhák legjobb segítőtársa lehet, hiszen az elegáns stílus és a környezetbarát kivitelezés mellett számos praktikus tulajdonsággal rendelkezik. A kovácsolt alumíniumból készült edény O35*25*4,5 cm méretű, így elegendő helyet biztosít bármilyen hal elkészítéséhez. A burgundi szín pedig igazán stílusossá varázsolja a konyhát.

A halsütő serpenyő egy igazi kincs lehet a konyhában, hiszen nem csak esztétikus, hanem praktikus is. A 3 rétegű márvány bevonatnak köszönhetően az ételek nem tapadnak le az edény falához, így a tisztítása is könnyedén megoldható. Emellett a turbinás indukciós talp 35%-kal kevesebb energiát fogyaszt, így nem csak a környezetet, de a pénztárcádat is kíméli.

Főbb tulajdonságok és előnyök

Anyag

A kovácsolt alumíniumból készült halsütő serpenyő hosszú élettartamot és egyenletes hőeloszlást biztosít, így a halak tökéletesen sülnek meg benne.

Méret

O35*25*4,5 cm méretével az edény elegendő helyet biztosít bármilyen hal elkészítéséhez, így a nagyobb családok számára is megfelelő választás.

Szín

A burgundi szín elegánssá varázsolja a konyhát, így a halsütő serpenyő nem csak praktikus, de dekoratív is lesz.

Bevonat

A 3 rétegű márvány bevonat megakadályozza az ételek odatapadását és könnyen tisztítható, így a főzés utáni takarítás sem okoz problémát.

Fogantyú

Az ergonomikus, puha tapintású nyél kényelmes fogást és biztonságos használatot garantál.

Talp

A turbó indukciós talp 35%-kal kevesebb energiát használ, így nem csak a környezetbarát, de a pénztárcabarát megoldás is.

Külső bevonat

A külső metál bevonat igazi eleganciát kölcsönöz az edénynek, így a konyhád stílusosabb lesz.

Környezetbarát

A halsütő serpenyő PFOA, LEAD és cadmium mentes, így biztonságosan használhatod anélkül, hogy káros anyagok kerülnének az ételeidbe.

Ne habozz, válaszd a Metallic Line Burgundy Edition halsütő serpenyőt, és élvezd az egyszerű és hatékony főzés élményét!

Adatlap

Anyag alumínium
Alap szín Burgundi
Átmérő 350
Típus Halsütő serpenyő
Edény űrtartalma 0

Hasonló termékek