Kosár

Deerma DX700 fehér vezetékes álló porszívó
Deerma DX700 fehér vezetékes álló porszívó
Deerma DX700 fehér vezetékes álló porszívó
Deerma DX700 fehér vezetékes álló porszívó
Deerma DX700 fehér vezetékes álló porszívó
Deerma DX700 fehér vezetékes álló porszívó
Deerma DX700 fehér vezetékes álló porszívó
Deerma DX700 fehér vezetékes álló porszívó

Deerma DX700 fehér vezetékes álló porszívó (DX700W)

Márka: DEERMA

Bruttó
13 412 Ft
14 644 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: DX700W

EAN: 6955578033858

Leírás

Termékinformációk:

Ha speciális feladatokhoz keres többfunkciós légpárnát, a Deerma DX 700 megfelel az elvárásainak. Ergonomikus kialakítás, nagy teljesítmény, sok alkalmazási lehetőség – nézze meg, mi lephet meg még!
A könnyű Deerma DX 700 porszívó könnyen hozzáigazítható az Ön igényeihez. Használhatja kis kézi porszívóként - például bútorok vagy kárpitok tisztítására - és klasszikus függőleges padlótisztítóként. Könnyű, mindössze 2200 g-os súlya a tisztítást is megkönnyíti. Így könnyen mozgatható a szobák között, vagy felemelhető, hogy a port és a pókhálót összegyűjtse a mennyezetről. A Deerma DX 700-zal szinte bárhová elérhet - és egy praktikus, 4,5 m hosszú kábelt is használhat. Hamarosan egyetlen poros hely sem lesz otthonában!

A tisztítás még könnyebbé tétele érdekében a porszívót három cserélhető kefével láttuk el. Mindegyik ecset tökéletes a legkülönfélébb felületekhez, és segít a tökéletes sorrend kialakításában. Nézd meg, mit érhetsz el a segítségükkel!

Padlókefe:
Egy nagy kefével gyorsan és hatékonyan porszívózhatja fel a padlót. Vékony és forgatható, így a nehezen hozzáférhető helyekre is könnyedén beviheted. Segít megszabadulni az ágy alól vagy a székek lábai közül a portól – a kefe okos kialakítása lehetővé teszi, hogy tetszés szerint irányítsa.

Porkefe:
Egy kis porkefe lehetővé teszi a kisebb felületek alapos megtisztítását. Polcok, munkalapok és bútorok, például kanapék és fotelek tisztítására használható. Por, szeretett házi kedvence szőrzete, morzsák – semmi, még a legmakacsabb szennyeződések sem bújhatnak el előle.

Részecset:
Szűk réseket és zugokat érhet el egy réskefével. Szinte minden sarokba benyomódik, és hatékonyan távolítja el a törmeléket. Hely a bútorok között, a kanapék és fotelek közötti hézagok és még a billentyűzet is – ezen helyek tisztítása többé nem lesz kihívás!

Hatékony és kényelmes tisztítás:
A 600 W-os motorteljesítmény és az 15000 Pa szívóerő gondoskodik arról, hogy a porszívó hatékonyan és hatékonyan működjön – a porszemcsék, még a legmakacsabbak sem győznek vele. A 0,8 literes szennytartály könnyen üríthető és tisztítható, hogy csökkentse a szennyeződésekkel való érintkezést. Az egységet az alacsony zajszint teszi különlegessé – nem haladja meg a 75 dB-t. Mondjon búcsút a nem hatékony, nehezen kezelhető és zajos hoveroknak – a Deerma DX 700 gyors és kellemes tisztítást tesz lehetővé.

Mindenhol működő design:
A hoover egyszerű, minimalista kialakítása nemcsak praktikussá, hanem stílusos kiegészítőjévé is teszi otthonának. A készülék ezüst színe tökéletesen illeszkedik bármely belső tér karakterébe. A függőleges tárolás lehetősége is helyet takarít meg. Mindezek miatt a Deerma DX 700 tökéletes választás az Ön otthonába is.

- Szívás 15 kPa
- Feszültség 220-240V~50-60Hz
- Tápellátás AC
- Zajszint 75 dB
- Kábel hossza 4,5 m
- Teljesítmény 600W
- Szemetes tartály 0,8l
- Súlya 2,75 kg
- Anyaga ABS/polikarbonát

Adatlap

Alap szín Fehér
Egyéb szín Szürke
Szélesség (max.) 260
Magasság (max.) 1123
Mélység (max.) 288
Nettó súly 2,2000000
Kábel hosszúság 450
Zajszint 75
Falra szerelhető Nincs
Típus Álló porszívó
Tartály űrtartalma 0,8000000
Teljesítmény 600
Felület színezése Többszínű
Portároló típusa Porzsák nélküli
Tisztítás típusa Száraz
Tisztitó felületek Szőnyeg, Keménypadló, Laminált, Linoleum, Parketta
Szűrőrendszer HEPA + Ciklon
Energia ellátás Vezetékes
Réstisztító eszköz Van
Mosható szűrő Van
Automatikus vezetékfelcsévélő Nincs
Szívóteljesítmény 15000
Kivehető kézi egység Van
Automatikus visszatérés a bázishoz Nincs
Vezérlés okostelefonnal Nincs

Hasonló termékek