Kosár

Dreame L10s Pro Gen2 robotporszívó
Dreame L10s Pro Gen2 robotporszívó
Dreame L10s Pro Gen2 robotporszívó
Dreame L10s Pro Gen2 robotporszívó
Dreame L10s Pro Gen2 robotporszívó
Dreame L10s Pro Gen2 robotporszívó
Dreame L10s Pro Gen2 robotporszívó
Dreame L10s Pro Gen2 robotporszívó
Dreame L10s Pro Gen2 robotporszívó

Dreame L10s Pro Gen2 robotporszívó (RLL42SDA)

Márka: DREAME

Bruttó
197 109 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: RLL42SDA

EAN: 6976233674537

Leírás

Dreame L10s Pro Gen 2 robotporszívó
Nem szeretne több időt pazarolni a fárasztó takarításra? Hagyja, hogy a Dreame L10s Pro Gen 2 elvégezze Ön helyett! Ez a robot nemcsak a portól vagy a morzsáktól, hanem a makacs foltoktól is hatékonyan megszabadul, mivel 7000 Pa szívóteljesítményt és erőteljes felmosórendszerrel rendelkezik. Továbbá intelligens navigációs és akadályelkerülő technológiájának köszönhetően tökéletesen eligazodik otthonában. És a szőnyegei miatt sem kell aggódnia - a felmosóbetéteket ugyanis felemeli, amikor észleli őket, és alaposan eltávolítja a szálak közé szorult szennyeződéseket. Nézze meg, mit tud még nyújtani Önnek a Dreame L10s Pro Gen 2!

Segítség a napi takarításban
Hatékony és okos megoldásokat keres, amelyek a mindennapokban is működnek? A Dreame a megmentője! Az L10s Pro Gen 2 készüléket nagy, 7000 Pa szívóteljesítmény jellemzi, így hatékonyan és eredményesen távolítja el a port és egyéb szennyeződéseket anélkül, hogy zavaró zajt keltene. Ráadásul ez a robot a Vormax szívórendszert használja, így a legnehezebb szennyeződésekkel is megbirkózik - a szőr, a szőrszálak vagy a morzsák mostantól elfelejthetők. A Dreame segítségével makulátlanul tiszta otthont fog élvezni!

Nem csak porszívózik
Nem szereti a padlót felmosni? A Dreame segítségével elfelejtheti ezt a fáradságos házimunkát! A Dreame L10s Pro Gen 2 DuoScrub rendszerrel van felszerelve, amely 2 forgó felmosóbetétet használ a szennyeződések és foltok eltávolítására. Ráadásul nem nedvesedő anyagból készültek. Többé nem kell aggódnia a csíkok és foltok miatt! A Dreame segítségével akár nagyobb felületeket is megtisztíthat, mivel a robot 300 ml-es víztartállyal rendelkezik, és akár 200 perc munkaidővel is rendelkezik!

Önállóan dolgozik
A Dreame robot LiDAR navigációs és SLAM algoritmusokat használ, amelyek lehetővé teszik a felületek pontos letapogatását, valamint a pontos helyiségtérképek és optimális tisztítási útvonalak létrehozását. Emellett a Dreame L10s Pro Gen intelligens módon felismeri az akadályokat, amelyeket még a rosszul megvilágított helyiségekben is képes elkerülni.

A szőnyegekre való tekintettel
Van szőnyeg az otthonában? Hagyja, hogy a Dreame gondoskodjon róluk! Az L10s Pro Gen 2 ultrahangos szőnyegérzékelő technológiát használ, majd automatikusan növeli a szívóteljesítményt és csökkenti a sebességet. Ez lehetővé teszi, hogy lassan és alaposan eltávolítsa a szálakban lappangó szennyeződéseket. A legjobb eredmény érdekében ajánlott kétszer tisztítani a szőnyegeket, amit a Dreamehome alkalmazásból engedélyezhet. Ráadásul a teljesen gumírozott kefe megakadályozza, hogy a hajszálak belekerüljenek.

Szőnyegbiztonság
Félti értékes szőnyegeit? A Dreame segítségével nincs mitől félnie! Amikor a robot padlótisztítás közben szőnyeget érzékel, automatikusan 7 mm magasra emeli a felmosóbetéteket, és folytatja a felület tisztítását. MEGJEGYZÉS: ha a szőnyege 3 mm-nél nagyobb sörtékkel rendelkezik, akkor be kell állítania a robotot, hogy felmosás közben kikerülje azt.

Tartalmazza

  • Dreame L10s Pro Gen2 robotporszívó
  • Töltőállomás
  • Oldalsókefe
  • Tápkábel
  • Felmosóbetétek x2
  • Felmosóbetét tartó x2
  • Használati utasítás

Adatlap

Alap szín Fehér
Típus Robot
Teljesítmény 5200
Tartály űrtartalma 0,4700000
Portároló típusa Hibrid
Tisztítás típusa Száraz + Nedves
Szűrőrendszer EPA
Energia ellátás Akkumulátoros
Állítható teljesítmény Van
Szívóteljesítmény 7000
Üzemidő 200
Akkumulátoros Van

Hasonló termékek