Kosár

Edifier MG300 vezeték nélküli fekete hangszóró
Edifier MG300 vezeték nélküli fekete hangszóró
Edifier MG300 vezeték nélküli fekete hangszóró
Edifier MG300 vezeték nélküli fekete hangszóró

Edifier MG300 vezeték nélküli fekete hangszóró (MG300)

Márka: EDIFIER

Bruttó
19 599 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: MG300

EAN: 6923520269327

Leírás

Edifier MG300 hangszóró

Az Edifier MG300 tökéletes kombinációja a funkcionalitásnak és a stílusos kialakításnak! Az 52 mm-es hangszórójának köszönhetően fantasztikus hangzást biztosít, valamint kétféle lejátszási móddal rendelkezik. Élvezze a megbízható Bluetooth 5.3 csatlakozást és használja a beépített mikrofont, amivel könnyedén beszélgethet a barátaival. A készülék USB kábellel működik, valamint egy beépített hangkártyával és RGB háttérvilágítással is rendelkezik.

 

Különböző csatlakozási lehetőségek

A hangszóróhoz kétféleképpen is csatlakoztathatja a kiválasztott készülékeket. Használhatja az USB kábelt: az MG300 egy beépített hangkártyával rendelkezik, ami ideális az olyan számítógépekhez, amiken csak USB port van. Inkább a vezeték nélküli csatlakozást választaná? Csatlakoztassa a készülékeket a megbízható Bluetooth 5.3-al, ami gyors és stabil adatátvitelt biztosít 30 méteres hatótávolsággal.

 

Fantasztikus hangminőség

Élvezze a kiváló hangminőséget, miközben zenét hallgat vagy valamilyen játékkal játszik. Az MG300 kettő, 52 mm-es hangszóróval lett felszerelve, amik professzionálisan, 30 alkalommal lettek hangolva és a kimeneti teljesítményük 2.5 W. Ennek köszönhetően a hangfal természetes hangzást és erőteljes basszust biztosít. Az Edifier-el felfedezheti a kedvenc zenéi eddig ismeretlen részleteit!

 

Kétféle lejátszási mód

Alakítsa a saját igényeire a hangszórót és merüljön el a felejthetetlen élményben. Az MG300-al két lejátszási mód közül is választhat! A zene mód hangsúlyozza az éneket és fantasztikus hangminőséget biztosít zenehallgatás közben. A gaming mód játékokhoz lett kialakítva és minden apró részletet sokkal hallhatóbbá tesz, így könnyedén meghallja majd a közeledő ellenségeit és bezsebelheti a győzelmet.

 

Lenyűgöző kialakítás

Az MG300 nem csak rendkívüli hangminőséget biztosít, hanem még jól is néz ki az asztalon! Modern karaktert kölcsönöz neki az RGB háttérvilágítás, ami 6 világítási móddal rendelkezik, melyek között szabadon válogathat. A hangszóró stílusos fémháló borítást is kapott, a rajta lévő szilikon gombokkal kényelmesen működtethető, a talpán lévő csúszásgátló bevonat pedig megadja neki a stabilitást!

 

Beépített mikrofon

A meglepetések nem érnek itt véget! A hangszóró egy kisebb mikrofonnal lett felszerelve, aminek segítségével könnyedén beszélgethet a többi játékossal! A speciális szilikon bevonat elszigeteli a külső rezgéseket, így élvezheti a kristálytiszta hangzást a hanghívás közben. Az Edifier-el biztos lehet benne, hogy a társai tökéletesen fogják hallani!

 

Tulajdonságok

Márka

Edifier

Modell

MG300

Szín

Fekete

Csatlakozás

USB-A (hangkártyával), Bluetooth

Bluetooth verziója

5.3

Hangszóró

52 mm

Kimeneti teljesítmény (torzítási korláttal)

2.5W+2.5W

Frekvencia

80Hz-20kHz

Zajszint

≤25dB(A)

Kimenet

5V-1A

Súly

Kb. 0.9 kg

Háttérvilágítás

RGB

Adatlap

Bluetooth 5.3
Alap szín Fekete
USB Van
Bluetooth Van
Típus Bluetooth hangszóró
Súly 900
Frekvencia tartomány 80 - 20000 Hz
Bluetooth hatótávolság 30
Hangszóró átmérő 52
Kapcsolódási technológia Vezeték nélküli
LED party fény Van
Kialakítás Akkumulátoros, hordozható

Hasonló termékek