Kosár

Garett Beauty Smile Gel kiegészítő utántöltő fogfehérítő gélkészlet
Garett Beauty Smile Gel kiegészítő utántöltő fogfehérítő gélkészlet
Garett Beauty Smile Gel kiegészítő utántöltő fogfehérítő gélkészlet

Garett Beauty Smile Gel kiegészítő utántöltő fogfehérítő gélkészlet (SMILE_GEL)

Márka: GARETT ELECTRONICS

Bruttó
7 595 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: SMILE_GEL

EAN: 5903246289558

Leírás

Termékinformációk:

- Kiegészítő fehérítő gélkészlet Garett Beauty Smile Gel
Kényelmes fogfehérítés otthon? Lehetséges. Ha már megvan a Beauty Smile Lite lámpája, bármikor megismételheti a kezelést. Csak annyit kell tennie, hogy készítsen egy kiegészítő készletet a Smile Smile Gel gélekből. Ez pontosan megegyezik azzal a képlettel, amelyet a lámpához mellékeltek, amikor megvásárolta. A kiegészítő készletet egy teljes kezelés elvégzésére is tervezték - ez elég lesz Önnek 7 napig. A gélt speciális műanyag fecskendőkben zárták, ennek köszönhetően alkalmazása kényelmes és biztonságos tárolásra alkalmas.

- Biztonságos fehérítő formula
Ha bevált fehérítő megoldást keres, akkor a Beauty Smile Gel a tökéletes megoldás. Ez azoknak a javaslatoknak szól, akik nem akarnak lemondani a káprázatos eredményekről, ugyanakkor elsősorban a fogaik egészségével törődnek. A gélkészítmény nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, amely olyan komponens, amely károsíthatja a dentint. Ezért gond nélkül otthon is elvégezheti a kezelést.

- Teljes kezelés
A Beauty Smile Gel fehérítő gél használatával történő teljes kezelésnek pontosan 7 napig kell tartania, amelynek során a lámpa utasításainak megfelelően naponta ajánlott a gélt használni. Ennyi kell egy kiegészítő gélkészlethez. Három applikátorral van lezárva fecskendő formájában, amelyek lehetővé teszik a termék egyenletes felvitelét a szájrészre. Csak 7 nap kell ahhoz, hogy mosolyod soha nem látott fényt nyerjen. Ez tényleg nem sok!

- Hatékonyan eltávolítja az elszíneződést
A Beauty Smile Gel fehérítő gélt azért hozták létre, hogy eltávolítsa a zománc elszíneződésének nagy részét. Az eredmények láthatóak lesznek - függetlenül attól, hogy a vonzó fogszín dohányfüggőségnek vagy a kávé vagy tea szeretetének az eredménye. A termék az életkori elszíneződésekkel is megbirkózik - hatékonyan megvilágítja őket, és ragyogóbbá teszi mosolyát. Végül abbahagyja a szégyent tőle

Adatlap

Alap szín Fehér
Típus Fogfehérítő gél