Kosár

JBL Live PRO+ True Wireless Bluetooth aktív zajcsökkentős fehér fülhallgató
JBL Live PRO+ True Wireless Bluetooth aktív zajcsökkentős fehér fülhallgató
JBL Live PRO+ True Wireless Bluetooth aktív zajcsökkentős fehér fülhallgató
JBL Live PRO+ True Wireless Bluetooth aktív zajcsökkentős fehér fülhallgató
JBL Live PRO+ True Wireless Bluetooth aktív zajcsökkentős fehér fülhallgató

JBL Live PRO+ True Wireless Bluetooth aktív zajcsökkentős fehér fülhallgató (JBLLIVEPROPTWSWHT)

Márka: JBL

Bruttó
69 364 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: JBLLIVEPROPTWSWHT

EAN: 6925281982477

Leírás

A legjobb audio megoldás a JBL Live Pro+ TWS magával ragadó. Igazi vezeték nélküli élmény hihetetlen JBL Signature hangzással. Hagyd, hogy a Smart Ambient csatlakozzon környezetedhez, vagy az Adaptív zajszűrés segítségével koncentrálhatsz a zenére. Ezután válts könnyen a zenéidtől a csoportos hívásokig. Két sugárformáló mikrofon, hogy a hangodat a személyes beszélgetés érzéseként éld meg és egy harmadik mikrofon a környezeti zaj csökkentése érdekében. Minden vezérlés a fülhallgatón, így a zenét és a hívásokat elég az ujjaddal irányítani. Kérj segítséget hangsegédedtől hangoddal vagy a fülhallgató megérintésével. Ha pedig beállítod a Hey Google szolgáltatást, akkor a JBL Live Pro+ TWS szolgáltatásait elég a hangoddal használni. Akár 28 órás játékidővel Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltéssel és szupergyors vezeték nélküli újratöltéssel, mindig készen áll a használatra.
Jellemzők:
•Frekvencia-visszaadás: 20Hz - 20kHz
•Impedancia: 16 ohm
•Vezeték nélküli lejátszás Bluetooth-kapcsolattal
•Akkumulátor élettartam: 28 óra
JBL Signature Sound
Minden eszköz számára a legjobb audio megoldást kínálva, a Live Pro+ TWS fejhallgató kicsi, de nagy teljesítményű. 11 mm-es dinamikus meghajtókkal rendkívüli JBL Signature Sound akár egész nap.
Adaptív zajszűrés intelligens környezet figyeléssel
Az adaptív zajszűrés nulla zavaró tényezőt jelent. Ha pedig a fejhallgató eltávolítása nélkül szeretnéd hallani a körülötted lévő világot, a Smart Ambient élesebbé teszi a környezet hangjait.
Akár 28 óra akkumulátor-üzemidő, vezeték nélküli töltéssel
Akár 7 óra lejátszás plusz 21 óra a tokban. Töltsd fel rendkívül egyszerűen útközben a JBL Live Pro+ TWS Speed Charge-al, vagy Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltővel.
Hangtisztaság 3-mikrofonos technológiával
A Live Pro+ TWS lehetővé teszi, hogy könnyedén válthass a zenehallgatásról a tökéletes csoportos hívásokra egy visszacsatoló mikrofonnal a szél és a környezeti zajcsökkentés érdekében, valamint két sugárformáló mikrofonnal, hogy kristálytisztán szóljon a hangod.
Dual Connect+ Sync gyors párosítás
Amint kinyitod a tokot, a fejhallgató azonnal párosul telefonoddal és készen áll zenehallgatásra, mono/sztereó hívások kezdeményezésére, vagy a Voice Assistant egyik vagy mindkét fülhöz való csatlakoztatásához. Ráadásul a JBL alkalmazással minden eddiginél könnyebb minden fülhallgatóhoz funkciót rendelni. Gyors párosítás a Google segítségével, a JBL Live Pro+ TWS azonnal csatlakozik Android eszközödhöz.
Kérj segítséget a hangoddal
Kérj segítséget telepített hangsegédedtől a hangoddal vagy a fülhallgató megérintésével. Aktiváld az ANC vagy az Ambient Aware funkciót, ellenőrizd a JBL Live Pro+ TWS akkumulátorának élettartamát vagy áramellátását egyszerűen a hangoddal a Hey Google segítségével. A vadonatúj JBL alkalmazás segítségével egyszerűen beállíthatod a kívánt hangsegédeket.
Vízálló, Comfort-secure rögzítés
Vidd magaddal a nagyszerű zenéidet bárhová. Az IPX4 minősítéssel rendelkező JBL Live Pro+ TWS fejhallgató vízálló, ötféle szilikon füldugóval a tökéletes illeszkedés érdekében.
My JBL Headphones App
A fejhallgatónak hozzád kell igazodnia, nem pedig fordítva. A JBL Live Pro+ TWS fejhallgató hangja és funkciói könnyen testreszabhatók a My JBL Headphones free alkalmazással: módosítsd az EQ-t, állítsd be a kívánt Voice Assistant-t, néhány lépésben ellenőrizd a fülhallgatót.

Adatlap

Bluetooth 5.0
Alap szín Fehér
Hatótávolság (max.) 10
Wireless Van
Egyéb Zajszűrős tech.,Cseppálló
Bluetooth Van
Kapacitás 55
Típus Lítium-ion polimer
Típus True Wireless fülhallgató
Kompatibilitás Bluetooth eszköz
Hangerő szabályzó Van
Mikrofon elhelyezés Beépített
Feltöltési idő 2
Súly 59,5000000
Frekvencia tartomány 20 - 20000 Hz
USB Type-C Van
Érzékenység 102
Üzemidő 6
Hangszóró átmérő 11
Impedancia 16
Bluetooth profilok A2DP,AVRCP,HFP
Kapcsolódási technológia Vezeték nélküli
Nemzetközi védelmi (IP) kód IPX4
Töltőtok Kapacitás 500
Család Live Pro+
Fő család JBL Live

Hasonló termékek