Kosár

Arctic P12 Max 120mm fehér ventilátor
Arctic P12 Max 120mm fehér ventilátor
Arctic P12 Max 120mm fehér ventilátor

Arctic P12 Max 120mm fehér ventilátor (ACFAN00293A)

Márka: ARCTIC

Bruttó
3 299 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: ACFAN00293A

EAN: 4895213704267

Leírás

Termékleírás

 

Gyakorlatilag néma a folyadékcsapágynak köszönhetően
Különlegességként a P12 Max az ARCTIC bevált hidrodinamikus csapágyával van felszerelve. Ez lehetővé teszi a gyakorlatilag néma működést alacsony sebesség mellett, amit az ügyfelek kértek. Maximális sebesség mellett a nyers teljesítmény továbbra is garantált.


Rendkívül széles sebességtartomány
A P12 Max lenyűgözően széles tartományban szabályozható fordulatszámmal rendelkezik, 200-tól 3300-ig. Ez csendes működést tesz lehetővé, amikor alacsony légáramlásra van szükség, valamint példátlan szintű teljesítményt a hűtőbordák és radiátorok esetében. A P12 Max jelentős teljesítménynövelést biztosít a meglévő levegő- és vízhűtési megoldásokhoz.


Maximális teljesítmény – kompromisszumok nélkül
A P12 Max összpontosított légáramlást és magas statikus nyomást biztosít, így minden forgatókönyvre alkalmas. A ventilátort radiátorokon, hűtőbordákon, lyukakon és hálókon való használatra optimalizálták. Ezért a P12 Max ideális ventilátor azoknak a rajongóknak és szakembereknek, akik a maximális teljesítményre vágynak hosszú élettartam mellett.


0 dB mód - nulla fordulatszám
A ventilátor fordulatszáma PWM-en keresztül leállítható a leállásig. Ez csendes működést tesz lehetővé IDLE-ben, és egyúttal garantálja a maximális teljesítményt, ha szükséges. Így a P12 Max páratlanul dinamikus fordulatszám-szabályozást tesz lehetővé, így a légáramlás minden esetben tökéletesen szabályozható.


Továbbfejlesztett stabilitás
A P12 Max zárt ventilátorkerékkel rendelkezik. Ennek a ventilátorkerék-kombinációnak az előnye a kompromisszumok nélküli nyomásstabilitás. Nagy nyomásellenállású és nagyobb sebességű forgatókönyvekben az erőhatás egyenletesen oszlik el a teljes ventilátorkeréken, és alacsony rezgésű forgást tesz lehetővé, miközben fenntartja a magas statikus nyomást.


Minimális rezgés
A szinusz-mágnesezésnek köszönhetően az új motor a szokásos, szűrő nélküli egyenáramú motor kommutációjából származó rezgések körülbelül 5%-át hozza létre. A sarkokban elhelyezett gumibetétek ráadásul csillapítják a nagyobb fordulatszámok okozta maradék rezgéseket.

Adatlap

Típus Ház ventilátor
Alap szín Fehér
Ventilátor átmérő 120
Ventilátor szám 1
Zajszint 25,3000000
Csapágy típus Folyadékcsapágy (FDB)
PWM szabályozó Van
USB elosztó (HUB) Nincs
RGB világítás Nincs

Hasonló termékek