Kosár

Western Digital 3,5

Western Digital 3,5" 10000GB belső SATAIII 7200RPM 256MB RED PLUS WD101EFBX winchester 3 év (WD101EFBX)

Márka: WESTERN DIGITAL

Bruttó
123 425 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: WD101EFBX

EAN: 718037886206

Leírás

Termékleírás

 

Erőteljes belső merevlemezek, amelyeket teljesítményre, megbízhatóságra és energiahatékonyságra terveztek kis és közepes NAS-környezetekben.

A WD Red Plus belső merevlemezeket úgy tervezték, hogy kezeljék a nagy teljesítményű felhasználások, valamint a kis- és közepes üzleti NAS-környezetek munkaterhelését. A WD Red Plus meghajtók biztosítják azt a sebességet és kapacitást, amely az egyre nagyobb mennyiségű adat tárolásához, védelméhez és megosztásához szükséges közepes méretű RAID-optimalizált NAS-rendszerekben, fokozott energiahatékonyság mellett.

NAS-ra hangolva a NASware™ segítségével
A Western Digital exkluzív NASware™ technológiája finomhangolja a meghajtóparamétereket, hogy azok megfeleljenek a NAS-rendszer munkaterhelésének, ami növeli a teljesítményt és a megbízhatóságot.

Folyamatos működésre tervezve
Mivel a NAS rendszer mindig be van kapcsolva, elengedhetetlen a megbízható meghajtó. A WD Red Plus merevlemezeket a hét minden napján, 24 órában működő rendszerekhez tervezték, így a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy megbízhatóan hozzáférhetnek adataikhoz.

Megbízható kompatibilitás szempontjából tesztelve
A Western Digital a NAS-rendszergyártók széles skálájával áll partnerségre a kiterjedt tesztelés érdekében, hogy biztosítsa a legtöbb NAS-házzal való kompatibilitást.

Alacsonyabb TCO-ra optimalizálva
A WD Red Plus meghajtókat úgy tervezték, hogy kevesebb energiát használjanak (a korábbi modellekhez képest) és hűvösebben működjenek, ami csökkenti a működési költségeket és segít csökkenteni a hőt a termikusan veszélyeztetett NAS dobozokban.

Erőteljes teljesítmény érdekében
Annak ellenére, hogy kevesebb energiát használnak, a meghajtók bőséges sávszélességgel rendelkeznek a többmeghajtós NAS-rendszerek vegyes teljesítményigényeinek kezelésére.

Kiegyensúlyozott a fokozott megbízhatóság érdekében
A nem megfelelően kiegyensúlyozott merevlemezek túlzott rezgést és zajt okozhatnak a többmeghajtós rendszerekben, ami csökkentheti a merevlemez élettartamát és idővel a teljesítményt. Továbbfejlesztett kétsíkú egyensúlyszabályozási technológiánk jelentősen javítja az egyensúlyt, és növeli a hajtás általános teljesítményét és megbízhatóságát.

 

Asztali meghajtók és WD Red® Plus
Fontos, hogy olyan meghajtót válasszunk, amely kifejezetten a RAID-optimalizált NAS-rendszerekhez készült, hogy biztosítsa az optimális teljesítményt és megőrizze értékes adatait. A NAS-hoz való merevlemez kiválasztásakor vegye figyelembe a következőket:

  • Kompatibilitás: Az asztali meghajtókkal ellentétben a WD Red Plus merevlemezeket kifejezetten NAS-hoz tervezték és tesztelték, és tartalmazzák a NASware™ technológiát, amely finomhangolja a meghajtóparamétereket a NAS-rendszer munkaterheléséhez az optimális teljesítmény érdekében.
  • Megbízhatóság: Az asztali meghajtókat általában nem a mindig bekapcsolt NAS-környezet igényeihez tervezték. A WD Red Plus merevlemezeket úgy tervezték, hogy a nagy intenzitású, 24x7 többfelhasználós NAS-környezetekben előforduló nehéz körülmények között is működjenek.
  • RAID Ready: A WD Red merevlemezeket RAID hiba-helyreállítási vezérléssel tervezték, hogy csökkentsék a többrekeszes NAS-rendszerek meghibásodását, ellentétben a legtöbb általános használatra konfigurált asztali meghajtóval.
  • Zaj- és rezgésvédelem: Az önálló működésre tervezett asztali meghajtók általában alig vagy egyáltalán nem nyújtanak védelmet a többmeghajtós rendszerekben jelenlévő zaj és rezgés ellen. A WD Red merevlemezek forgási vibrációs (RV) érzékelőket tartalmaznak, amelyek előre jelzik és proaktívan ellensúlyozzák a többrekeszes NAS-rendszerekben gyakran előforduló megnövekedett rezgés okozta zavarokat.
 

Adatlap

Háttértár méret 10000
Háttértár fordulatszám 7200
Termék osztály WD Red Plus
Formátum 3,5"
Belső cache 256
Serial ATA 3 Van
Család WD Red Plus
Dual Port Nincs
Hot Plug Nincs
Gamer Nincs
Serial ATA 1 Nincs
Serial ATA 2 Nincs
IDE Nincs
SAS 3G Nincs
SAS 6G Nincs
Fata Nincs
Fibre Channel Nincs
MAC Nincs
Katonai teszt Nincs
SAS 12G Nincs

Hasonló termékek