Kosár

Kirby and the Forgotten Land Nintendo Switch játékszoftver
Kirby and the Forgotten Land Nintendo Switch játékszoftver
Kirby and the Forgotten Land Nintendo Switch játékszoftver
Kirby and the Forgotten Land Nintendo Switch játékszoftver
Kirby and the Forgotten Land Nintendo Switch játékszoftver
Kirby and the Forgotten Land Nintendo Switch játékszoftver

Kirby and the Forgotten Land Nintendo Switch játékszoftver (NSS372)

Márka: NINTENDO

Bruttó
20 413 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: NSS372

EAN: 0045496429270

Leírás

Csatlakozz Kirbyhez, a hatalmas erejű és aranyos hőshöz a Nintendo Switch konzolcsaládra megjelenő Kirby and the Forgotten Land játékban, ahol Kirby egy csodákban, vad helyszínekben, és Waddle Dee-kben bővelkedő, színes, 3D-s platformer kaland során tesz szert új képességekre.

Bár Kirbynek kiváló érzéke van a levegő beszippantásához, azonban nem lesz könnyű dolga, amikor egy ismeretlen vidékre érkezik, és rájön, hogy Waddle Dee-ket tömegesen rabolja el a Beast Pack. Hogy megmentse barátait, Kirby útra kel, oldalán a kíváncsi Elfilinnel, akivel ebben az új világban találkozik.

A magával ragadó kaland során a játékosok Kirby számos képességét kihasználhatják az ellenfelekkel folytatott küzdelmek, valamint a színpompás 3D-s világok bejárása közben. Egy olyan - platformer kihívásokban bővelkedő terekben gazdag - hely vár rád, ahol a természet és egy letűnt civilizáció olvadt egybe. Amikor elindulsz, hogy kiszabadítsd a fogva tartott Waddle Dee-ket az egyes pályák végén lévő célnál, hasznos lehet minden sarkot és zugot is felfedezni, hogy útközben minél többet megmenthess közülük.

A Beast Pack komoly kihívások elé állít majd, így Kirby már jól ismert legendás másolóképességei mellett néhány újdonsággal is bővül főhősünk repertoárja: a Drill és a Ranger másolóképességekkel. A Drill lehetővé teszi, hogy befúrd magad a földbe, és a föld alól, egy hatalmas ütéssel támadd meg az ellenséget. Ellenfeleid hamarosan csillagokat fognak látni, amikor Kirby szabadjára engedi a Ranger másolóképességét, amellyel a játékosok egy távoli ellenséget vehetnek célba.

Kirby kalandjában egy további játékostárs is részt vehet, hiszen lehetőség van arra, hogy egy második játékos is csatlakozzon az utazáshoz Bandana Waddle Dee-t irányítva. Lándzsájával a játékosok különféle támadásokat indíthatnak, a Joy-Con megosztásával pedig könnyedén, ugyanazon a konzolon vághatnak bele a kétszemélyes kooperatív játékba.

A Kirby and the Forgotten Land játékban bemutatkozik Waddle Dee Town is, amely a kaland központi csomópontjának szerepét tölti be. Ahogy egyre több Waddle Dee-t mentesz meg, úgy lesz a város is egyre fejlettebb. Különféle üzletek nyitnak meg, a játékosok pedig a városlakók kedvenc játékaival szórakozhatnak. Sőt, Kirby még a Waddle Dee Caféban is besegíthet! A játékosoknak gyorsan kell elkészíteniük a vendégek rendeléseit, hogy azok elégedettek legyenek, és magas pontszámmal jutalmazzák őket. Keresd fel Waddle Dee Townban a hasznos tippeket adó Wise Waddle Dee-t! Ha online csatlakozol, a globális játékosadatok alapján olyan részleteket is megtudhatsz, mint például a világszerte megmentett Waddle Dee-k összlétszáma és az aktuálisan legnépszerűbb másolóképesség.

Adatlap

Korhatár 7 év
Típus Kaland
Platform Nintendo Switch
Típus Játékszoftver
Műfaj Kaland

Hasonló termékek