Kosár

Logitech Brio Ultra HD Pro webkamera
Logitech Brio Ultra HD Pro webkamera
Logitech Brio Ultra HD Pro webkamera
Logitech Brio Ultra HD Pro webkamera

Logitech Brio Ultra HD Pro webkamera (960-001106)

Márka: LOGITECH

Bruttó
95 066 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 960-001106

EAN: 5099206068100

Leírás


A WEBKAMERÁK ÚJ ETALONJA

Készüljön fel a világ legfejlettebb webkamerájára, és élvezze a profi minőségű videót videokonferenciáknál, közvetítéseknél vagy felvételeknél egyaránt. A Logitech BRIO rengeteg funkciója révén biztosít elképesztő videókat bármilyen környezetben. A legkiválóbb 4K ultra HD-felbontású kameránk ötszörös digitális nagyítást, nagy képfelvételi sebességet, gyenge fényviszonyok mellett is kiváló teljesítményt és RightLight™ 3 felvételi módot kínál.

RÖGZÍTSEN MINDEN RÉSZLETET 4K HD-FELBONTÁSSAL

Közvetítsen kristálytiszta videókat kiemelkedő felbontással, képfrissítéssel, színekkel és részletekkel. A Logitech BRIO 4K Ultra HD felbontást nyújt 30 képkocka/másodperc sebességnél, illetve 1080p felbontást 30 vagy kivételesen egyenletes 60 képkocka/másodperc sebességnél a rendkívüli tisztaság, egyenletesség és részletesség érdekében. Nézze meg közelebbről ötszörös nagyítással.

HOZZA KI MAGÁBÓL A LEGJOBBAT MINDEN FÉNYVISZONYNÁL

Most már bármilyen fényviszonyok mellett használhatja a videokonferenciákra, közvetítésekre vagy videofelvételekre szolgáló alkalmazásokat – mindig a legjobb oldalát fogja mutatni. Legyen szó kevés fényről vagy ragyogó napsugárzásról, a Logitech BRIO a RightLight™ 3 felvételi móddal és a HDR technológiával alkalmazkodni fog, hogy kiemelhesse a legfontosabbat: Önt.

A BIZTONSÁG TALÁLKOZÁSA A KÉNYELEMMEL

Az optikai és infravörös érzékelőkkel működtetett BRIO gyors és biztonságos arcfelismerést biztosít a Windows Hello számára. Nem kell jelszót beírni a Windows 10-hez: a bejelentkezéshez egyszerűen nézzen bele a BRIO objektívjébe.

Adatlap

Mikrofon Van
Alap szín Fekete
USB Van
Video felbontás 4096 x 2160 (4K)
Autofókusz Van
FPS 90 FPS
Fő család Logitech Brio család
Család UHD

Hasonló termékek