Kosár

LOGITECH MK650 HUN fehér vezeték nélküli billentyűzet + egér

LOGITECH MK650 HUN fehér vezeték nélküli billentyűzet + egér (920-011036)

Márka: LOGITECH

Bruttó
34 344 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 920-011036

EAN: 5099206105461

Leírás

Termékleírás

 

AZ ÜZLETI HASZNÁLATRA KÉSZÜLT MK650 PÁROS

A NÉLKÜLÖZHETETLEN PÁROS
A vezeték nélkülire váltás, amit mindenki megérdemel. Fejlett technológiával, kényelemre tervezve. Ez az alapvető vezeték nélküli kombináció a munkavállalói élmény javításához.


TÖKÉLETES PÁROSÍTÁS NAGY TELJESÍTMÉNYHEZ
Az egyszerű üzembe helyezéstől a precíz billentyűleütésekig és a kétféle görgetési módig ennél a párosnál minden az íróasztalnál töltött órák kényelmét és a növelt hatékonyságot szolgálja.


ZAVARTALAN MUNKAFOLYAMATOK
Kevesebbet aggódás az akkumulátorok meghibásodása és a kieső idő miatt. Az üzleti használatra készült Signature MK650 páros egy 24 hónapos üzemidőt biztosító AA méretű elemet tartalmaz az egérhez, valamint két darab AA méretű elemet a billentyűzethez, ami pedig 36 hónapos üzemidőre elegendő.1Az akkumulátor üzemideje a felhasználótól és a használati körülményektől függően változhat.


NAGYOBB HATÉKONYSÁG A LOGI OPTIONS+ SEGÍTSÉGÉVEL
Érjen el többet a Logitech egerekkel és billentyűzetekkel. A Logi Options+ alkalmazással a felhasználók ellenőrizhetik az akkumulátor üzemidejét, és egyszerűen elindíthatják a Copilot Windows rendszeren (előnézetben)2A Windowsos Copilot (előzetes verzióban) egyes globális piacokon elérhető, és idővel további piacokra is bevezetésre kerül. További információk: https://www.microsoft.com/en-us/windows/copilot-ai-features#faq. A kereskedelmi adatvédelemmel ellátott Copilot külön költség nélkül érhető el az Entra-azonosítóval rendelkező és jogosult Microsoft 365-licenccel rendelkező felhasználók számára., és testre szabhatják az egerek oldalsó gombjait vagy a billentyűzetük F sorát az olyan mindennapi műveletekhez, mint a másolás/beillesztés vagy előre/vissza, és még sok más.

Windows és macOS rendszerekkel használható.
Windows és macOS rendszerre érhető el a logitech.com/optionsplus weblapról
Logitech Options+ alkalmazás szükséges hozzá, amely letölthető a logitech.com/optionsplus weblapról Windows és macOS rendszerre.

 

A kattintási zaj a Logitech M185 egérrel összehasonlítva több mint 90%-kal kisebb. A bal gombos kattintás és a gépelés dBA-értékét független laboratórium mérte meg 1 méter távolságból.
Az üzemidő a felhasználótól és a használati körülményektől függően változhat.


KÉNYELEMRE TERVEZETT PÁROS, AZ ÍRÓASZTALNÁL TÖLTÖTT HOSSZÚ MUNKANAPOKRA

Az üzleti használatra készült Signature MK650 páros kialakítása az egész napos kényelemet szolgálja. A billentyűzet beépített kéztámasza és a megszokott billentyűleütések jól kiegészítik az egér puha hüvelykujj részét és gumírozott fogófelületeit. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy a munkával töltött órákat kevésbé érezzük munkának.


DUPLA HATÉKONYSÁG, TELJESÍTMÉNYRE TERVEZVE

Az üzleti használatra készült Signature MK650 párossal könnyen növelhető a munkavállalók hatékonysága. A teljes méretű billentyűzet a munka egyszerűsítéséhez számbillentyűzettel és előre programozott funkcióbillentyűkkel is rendelkezik. A sokoldalú egér pedig a SmartWheel segítségével hatékonyabb görgetést biztosít – lehetővé teszi a soronkénti ellenőrzést és a rendkívül gyors görgetést is.

 

JOBB KOMPATIBILITÁS, NAGYOBB LELKI NYUGALOM

Az üzleti használatra készült Signature MK650 páros minden ismertebb operációs rendszerrel és platformmal kompatibilis, így könnyen telepíthető és kezelhető olyan környezetben, ahol több platformot használnak. Ezzel csökkenthető az IT ügyfélszolgálat által megoldandó problémák száma, az alkalmazottak pedig hatékonyabban dolgozhatnak.

 

NAGYVÁLLALATI SZINTŰ BIZTONSÁG, MEGBÍZHATÓ, BIZTONSÁGOS KAPCSOLATOK

Az üzleti használatra készült MK650 páros Logi Bolt vezeték nélküli technológiát használ, amely mind az irodai, mind a távmunkában dolgozók informatikai problémáit segít leküzdeni. Többplatformos kompatibilitással bír, és erős, biztonságos kapcsolatokra képes – még túlterhelt vezeték nélküli környezetekben is. Amikor a Logi Bolt USB-s vevőegységgel van párosítva, a kapcsolat teljesen titkosított, és a FIPS szabványnak megfelelő.


STRAPABÍRÓ KIALAKÍTÁS
Az üzleti használatra készült MK650 párost a munkában töltött hosszú órák megkönnyítésére tervezték. A növelt hatékonyságot szolgáló gyorsbillentyűkkel és a programozható gombokkal ellátott egérrel a páros az összetett munkafolyamatokkal is képes lépést tartani.


KÉTFÉLE CSATLAKOZÁSI MÓD
A Bluetooth® Low Energy vagy a Logi Bolt, melyek nagy teljesítményre készültek, biztonságos kapcsolatot nyújtanak még túlterhelt vezeték nélküli környezetekben is. Minden ismertebb operációs rendszerrel kompatibilis, ami megkönnyíti a az üzembe helyezést.


VÁLTOZÁST HOZ
Az üzleti használatra készült MK650 páros CarbonNeutral® minősítéssel rendelkezik. Megnyugtató lehet, hogy az üzleti használatra készült MK650 páros karbonlábnyoma nulla. Továbbá a Signature MK650 párosban használt műanyag alkatrészek egy része fogyasztást követően újrahasznosított (PCR) műanyagból készült: A piszkosfehér K650 billentyűzet 21%-a, a grafitszürke 28%-a, míg a piszkosfehér M650 egér 26%-a és a grafitszürke 64%-a.


IDŐTAKARÉKOS GÖRGETÉS
Használja ki a soronkénti pontosságot dokumentumok vagy részletekbe menő munka esetén. Vagy hosszú weboldalak és végtelen sorokból álló táblázatok nagysebességű görgetését. A SmartWheel segítségével egyetlen gyors mozdulattal üzemmódot válthat.


HATÉKONYSÁGI ERŐMŰPÁROS
A kihívást jelentő munkafolyamatok és a hosszú órák nem jelentenek problémát a nagy kapacitású párosnak. Egyesíti a teljes méretű billentyűzet kényelmét egy sokoldalú egér fejlett funkcionalitásával. Egy páros, melyet hatékonysági erőműnek terveztek.

Adatlap

Ujjlenyomat olvasó Nincs
Anyag Műanyag
Alap szín Fehér
Szélesség (max.) 457,3000000
Magasság (max.) 24
Mélység (max.) 193,5000000
Csatoló felület Rádiós (RF) + Bluetooth
Nyelv Magyar
Billentyűzet világítás Nincs
Hatótávolság (max.) 10
Multimédia gombok Van
Elem méret AA
Unifying Nincs
Kijelző Nincs
Technológia Optikai
Gomb + scroll 5+1
Felbontás 4000
Kapcsolódási technológia Vezeték nélküli
Javasolt felhasználás Irodai
Numerikus billentyűzet Van
USB elosztó (HUB) Nincs
Ergonómikus Nincs
Nettó súly (billentyűzet) 700
Nettó súly (egér) 101,3000000
Csuklótámasz Van
Elem méret (egér) AA

Hasonló termékek