Kosár

Logitech Signature K650 HUN vezeték nélküli fehér billentyűzet

Logitech Signature K650 HUN vezeték nélküli fehér billentyűzet (920-010981)

Márka: LOGITECH

Bruttó
20 391 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 920-010981

EAN: 5099206105829

Leírás

Termékleírás

 

GÉPELJEN KÉNYELMESEN, LEGYEN HATÉKONYABB
Tegye könnyebbé a napjait, és szerezze meg a szükséges kényelmet az íróasztalnál töltött hosszú órákhoz. A Signature K650 olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek biztosítják az Ön kényelmét és hatékonyságát. A továbbfejlesztett gyorsbillentyűkkel, az integrált tenyértámasszal és a mélyen párnázott billentyűkkel a Signature K650 úgy van felszerelve, hogy minden napi szintű igényt kielégítsen, miközben több órányi kényelmet biztosít.

 

EGÉSZ NAPOS KÉNYELEM
Élvezze a kényelmet minden billentyűleütésnél a még kellemesebb hatékonyság érdekében. A Signature K650 beépített, puha kéztámasszal és mélyen párnázott billentyűkkel rendelkezik, amelyek még kellemesebb gépelési élményt nyújtanak az íróasztalnál töltött hosszú órák során.

 

KEVESEBB ERŐFESZÍTÉS, TÖBB EREDMÉNY
A Signature K650 teljes méretű billentyűkiosztása segíti a nagyobb teljesítményt – elérheti az összes szükséges gyorsbillentyűt, és időt takaríthat meg az olyan parancsokkal, mint a képernyőkép készítése, a mikrofon némítása és a némítás feloldása, valamint a webes navigáció.

 

TÖBB PLATFORMON HASZNÁLHATÓ
Bármilyen összeállítás, bármilyen platform: a Signature K650 csaknem minden operációs rendszeren használható – Windows, macOS, Linux, ipadOS, iOS és Android Emellett Works Wirth Chromebook™-minősítésű.

 

CSATLAKOZZON ÚGY, AHOGYAN SZERETNE
A Bluetooth Low Energy vagy a tartozék Logi Bolt USB-s vevőegységen keresztüli vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően az eszközeihez való csatlakozás gyerekjáték. Akár 10 méteres hatótávolságban lehet erős és megbízható vezeték nélküli kapcsolata, 11A vezeték nélküli hatótávolság a felhasználótól, a környezeti viszonyoktól és a használati körülményektől függően változhat. ami rugalmasságot biztosít a munkavégzés helyét illetően, miközben íróasztala rendezett és vezetékektől mentes marad.

 

MEGBÍZHATÓ ÉS PROBLÉMAMENTES
Nem kell aggódnia a billentyűzete miatt. A Signature K650 addig működik, ameddig szüksége van rá, és akár 36 hónapig. Az üzemidő a felhasználótól és a használati körülményektől függően változhat. nem kell elemet cserélnie benne. A kialakításának köszönhetően rendkívül könnyen tisztítható, és cseppálló legfeljebb 60ml-ig.

 

EGYÜTT EGYSZERŰEN JOBB
Frissítsen a nagyobb hatékonyság és rugalmasság érdekében. Használja a Signature K650 billentyűzetet a Signature M650 egérrel, és töltse le a Logi Options+ alkalmazást. A szoftver a logitech.com/optionsplus weblapról tölthető le Windows és macOS rendszerre, melynek segítségével felfedezheti a billentyűzet és az egér testreszabásának egyszerű módjait.

 

Adatlap

Anyag Műanyag
Alap szín Fehér
Szélesség (max.) 457,3000000
Magasság (max.) 24
Mélység (max.) 193,5000000
Csatoló felület Rádiós (RF) + Bluetooth
Nyelv Magyar
Vízálló Van
Gamer Nincs
Billentyűzet világítás Nincs
Hatótávolság (max.) 10
Multimédia gombok Van
Egyéb Csuklótartó
Elem méret AA
Unifying Nincs
Kijelző Nincs
Súly 700
Kapcsolódási technológia Vezeték nélküli
Javasolt felhasználás Beltéri
Numerikus billentyűzet Van
USB elosztó (HUB) Nincs
Ergonómikus Nincs
RGB világítás Nincs

Hasonló termékek