Kosár

Mac Audio VR1000HP VR szemüveg

Mac Audio VR1000HP VR szemüveg (VR1000HP)

Márka: MAC AUDIO

Bruttó
4 172 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: VR1000HP

EAN: 4023037600506

Leírás

Azt gondoltad, hogy a virtuális valóság egy méregdrága kiváltság, ami csak hosszú évek múlva juthat el otthonodba? Legyél Te is részese a virtuális valóság élményének! A macAudio VR1000HP 3,5 coltól 5,5 colos kijelző mérettel rendelkező, Androidos és iOS telefonokkal használható. A párnázott fejpánt garantálja a kényelmes használatot. Praktikus tulajdonság a jobb és bal oldalon külön állítható képélesség. A teljes virtuális valóság élmény érdekében a szemüvegbe integráltak egy hangerőszabályzós, nagy dinamikájú, magas minőségű fejhallgatót. Rugalmas fejpánt, extra párnázás, kényelmes viselet. Amikor hívás érkezik, akkor a beépített kihangosítón keresztül tudjuk folytatni a beszélgetésünket. Főbb tulajdonságok:


- Állítható fejpánt, így kényelmesen be tudjuk állítani a megfelelő méretet, s így kényelmes használatot tesz lehetővé.
- Fokozatmentesen állítható képélesség. A bal és a jobb oldalt is külön tudjuk állítani, így biztosítva a tökéletes képminőséget.
- Az elülső műanyag takarófedelet könnyedén el lehet távolítani, így a telefonunk által kibocsátott hő könnyedén el tud távozni, nem lesz zavaró a használat közben.

Tudj meg többet a(z) macAudio márkáról
A macAudio 1980 óta elkötelezett a tökéletes hang, a első osztályú német mérnöki munka, a fejlesztés mellett. Elsők között autóhifi termékeket gyártott. Autórádiókat, erősítőt és hangszórókat. Több olyan terméket fejlesztett ki, ami mára szabvány lett a Hifi termékek gyártása során. Mára az egyik legnagyobb Európai gyártó cég, aki autóhifi mellett, autós és szobai multimédiás termékeket, party hangrendszereket gyárt. Termékei erőteljesek, dinamikusak, elegánsak és legújabb technológiával kifejlesztettek. macAudio - Érezd a zenét!

Egyéb jellemzők:
- Passzív VR szemüveg és fejhallgató
- Állítható fejpánt, egyéni méret beállítása
- Kiváló minőségű habszivacs párnázat a kényelemért
- Beépített kihangosító
- Fokozatmentesen állítható képélesség
- Levehető elülső fedél a jobb hűtés érdekében
- Integrált High Dynamic fejhallgató hangerőszabályzóval
- 3,5 col-tól 5,5 col kijelző méretig használható
- Android és iOS kompatibilis
- Élesség állítás: 60-67m
- Látószög: 96 fok
- Méretek: 320mm x 145mm x 170mm
- Tömeg: 561g

 

Adatlap

Alap szín Fekete
Eszköz kompatibilitás iOS;Android
Márka kompatibilitás Univerzális
Típus VR headset