Kosár

Marley OneDrop vezeték nélküli töltő

Marley OneDrop vezeték nélküli töltő (EM-JC000-SB)

Márka: MARLEY

Bruttó
21 450 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: EM-JC000-SB

EAN: 846885010969

Leírás

Változtasd meg a töltési rutinod a One Drop-al. 

 

Ezt a vezeték nélküli töltőt egyedülálló és fenntartható módon alkottuk meg környezetbarát anyagokból az okostelefonodhoz vagy fülhallgatódhoz. A One Drop tartós REGRIND® szilikon hátlappal rendelkezik, amely stabilitást és védelmet biztosít, miközben a bambusz felület természetességet és minimalista külsőt kölcsönös az éjjeli szekrényeden vagy íróasztalodon.

 

Egyszerűen csak helyezd a Qi-töltésre alkalmas fülhallgató tokodat vagy okostelefonodat a One Drop-ra és hagyd a varázslatot megtörténni. 

KÉNYELMI FUNKCIÓK: A One Drop maximálisan 10 watt teljesítménnyel tudja tölteni a fülhallgató tokod vagy okostelefonod. Élvezd a gubancolódás-mentes töltési élményt a csomagban található REGRIND® szilikon szíjjal a kényelmes kábelrendezéshez. Plusz a csúszásmentes REGRIND® szilikon hátlap segít, hogy a töltő egy helyben maradjon.
 
KOMPATIBILITÁS: A One Drop képes a készülékedet tölteni 3 mm vastag tokkal együtt is. Ez a vezeték nélküli töltő kompatibilis iPhone 8, iPhone X/Xs/Xs Max/XR, iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max/SE, iPhone 12/12 Pro/12 Mini/12 Pro Max, iPhone 13/13 Pro és egyéb vezeték-nélküli töltésre képes Android okostelefonnal valamint Qi-töltésre alkalmas eszközzel. A One Drop áramellátása egy tartozékként megtalálható 90 cm hosszú USB-C - USB-A fonott töltőkábellel történik.
 
FENNTARTHATÓ ANYAGOK: Ünnepeld a természetet a House of Marley fenntartható termékek iránti elköteleződésével. A One Drop tudatosan válogatott anyagokból készült, többek között természetes bambusz, REGRIND® szilikon felhasználásával és 100%-ban műanyag-mentes újrahasznosított csomagolásban szállítva. 

Adatlap

Alap szín Bambusz
Egyéb szín Fekete
Típus Vezeték nélküli töltő
Teljesítmény 10
Márka kompatibilitás Univerzális

Hasonló termékek