Kosár

Marley Redemption ANC 2 True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató
Marley Redemption ANC 2 True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató

Marley Redemption ANC 2 True Wireless Bluetooth fekete fülhallgató (EM-DE031-SB)

Márka: MARLEY

Bruttó
67 798 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: EM-DE031-SB

EAN: 846885010457

Leírás

Fokozd a hangokat az új Redemption ANC 2 fülhallgatóval. Merész és magával ragadó hangzás kifinomult funkciókkal egy páratlan hallgatási élményért. 

 

Gördülékeny váltás aktív zajszűrés (ANC) és áttetsző (Ambient) mód között az ujjad érintésével, amellyel kontrollálhatod a környezet zaját. Élvezd a 6 órányi használati időt és további 3 ciklust a töltőtok segítségével, több, mint 24 órán át.

 

A Redemption ANC 2 hat magas-teljesítményű mikrofonnal lett ellátva, hogy az aktív zaj és visszhang szűrés közben a hangod mindig tiszta és jól hallható legyen. A fülhallgató kompatibilis a House of Marley applikációval, amivel többek között teljesen testre szabhatod a hangzást, érintés vezérlést és a párosítási nevet.

 

Kiváló hangzás: Redemption ANC 2 teljesen vezeték nélküli fülhallgatója elhozza az elképesztően részletes hangzást. Az aktív zajszűrésnek (ANC) és az áttetsző (Ambient) módnak köszönhetően eldöntheted, hogy mennyire engeded be a környezet zaját.

 

Prémium kényelem: Az ergonomikus illeszkedést a puha zselés fülbe helyezhető harangok biztosítják, hogy egész nap stabilan és kényelemben hallgasd kedvenc számaidat. A 3 különböző méretű harang közül kiválaszthatod azt, amelyik számodra tökéletesen illeszkedik.

 

Kényelmi funkciók: A Redemption ANC 2 hat magas-teljesítményű mikrofonnal lett ellátva az aktív zaj és visszhang kiszűrése érdekében. A mikrofonok kivételesen tiszta beszélgetést tesznek lehetővé. Ha a készüléked messze van, egyszerűen csak használd az érintés vezérlést a hangerő állítására, lejátszásra, megállításra vagy a következő szám léptetéséhez. Továbbá a beépített szenzor segítségével megállíthatod és újra elindíthatod a lejátszást az egyik fülhallgató be és kiemelésével a füledből. Aktív életstílushoz tervezve a fülhallgató IPX5 víz és verejtékezés elleni védelemmel van ellátva.

 

House of Marley Applikáció: Az innovatív iOS és Android rendszerekre elérhető applikációnk segítségével kiterjesztheted a funkciókat és az irányítást a Redemption ANC 2 fülhallgatóra. Felhasználóra szabott hangzás profilok (EQ), párosítási név és egyénre szabható irányítási funkciók. Gyors elérés a használati útmutatóhoz és a legújabb frissítésekhez, amint azok elérhetővé válnak.

 

Fenntartható anyagok: Redemption ANC 2 fülhallgató bambuszból, természetes fa rostokból, újrahasznosított műanyagból készült és 100%-ban műanyag-mentes újrahasznosítható csomagolásban szállítunk. 

TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓK

  • Típusszám:    EM-DE031
  • Hangszóró átmérő:    10 mm
  • Frekvencia tartomány:    20Hz-20000Hz
  • Impedancia:    32 Ω
  • Érzékenység:    96 ±3dB@1KHz
  • THD (Teljes harmonikus torzítás):    <3%@100Hz - 10kHz
  • Mikrofon érzékenység:    -38dB+/38dB+/-1dB
  • Bluetooth verzió:    5.0
  • Hatótávolság:    >15 m
  • Akkumulátor:    50 mAh (fülhallgató), 400mAh (tok)
  • Lejátszási idő:    6 óra fülhallgató, 24 óra tok
  • Töltési idő:    2 óra (USB-C), 3 óra (10W vezeték nélküli töltővel)
  • Tömeg:    58 g

Adatlap

Bluetooth 5.0
Alap szín Fekete
Hatótávolság (max.) 15
Wireless Van
Egyéb Zajszűrés
Bluetooth Van
Kapacitás 50
Típus True Wireless fülhallgató
Kompatibilitás Bluetooth eszköz;Mobiltelefon
Mikrofon elhelyezés Beépített
Feltöltési idő 2
Súly 58
Frekvencia tartomány 20 - 20000 Hz
USB Type-C Van
Érzékenység 96
Üzemidő 6
Hangszóró átmérő 10
Impedancia 32
Kapcsolódási technológia Vezeték nélküli
Nemzetközi védelmi (IP) kód IPX5
Töltőtok Kapacitás 400

Hasonló termékek