Kosár

NBA 2K25 Nintendo Switch játékszoftver

NBA 2K25 Nintendo Switch játékszoftver (5026555071673)

Márka: TAKE TWO

Bruttó
24 387 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 5026555071673

EAN: 5026555071673

Leírás

Leírás

Gyűjtsd a győzelmeket, emelkedj fel és írj történelmet az NBA 2K25-ben. Uralj minden pályát az autentikus és valós érzést nyújtó ProPLAY™-nek köszönhetően, mely az irányítás teljességét nyújtja a játékok alatt. Játssz bárhol, miközben örökségedet formálod a MyCAREER, MyTEAM, MyLEAGUE módokban, immáron kedvenc NBA és WNBA csapataiddal. Fejezd ki stílusodat rengeteg személyre szabási lehetőséggel és fedezd fel a teljesen megújult Neighborhoodot, ahol mindenütt egy újabb lehetőség vár

 

Jellemzők

TOVÁBBFEJLESZTETT JÁTÉKMENET

Érezd magad profi NBA játékosnak a továbbfejlesztett játékmenet és a fokozott hitelesség révén. Éld átkedvenc NBA-játékosod jellegzetes mozdulatait és finomhangolt képességeid, hogy a karrieredet meghatározó pillanatokat élhess át, melyeket a lélegzetelállító látványvilág, a hiteles mozdulatok és az immerzív játékmódok koronáznak meg.

URALD A KÖRNYÉKET

Üdvözlünk a „Neighborhoodban”, egy teljesen új betondzsungelben, ahol a kosarazás és a győzelem a legfontosabb. A MyCAREER módban juss a csúcsra, miközben a liga eddigi leghatalmasabb dinasztiáját szabadítod el. Fejezz be küldetéseket, szerezz jutalmakat és szorítsd háttérbe riválisaid új és visszatérőjátékmódokban, miközben neved bevésed a legnagyobbak közé.

A SAJÁT MyTEAM-ED,A SAJÁT UTAD

A versengés a MyTEAM szíve és lelke. Hívd ki riválisaid MyTEAM csapatoddal, küzdj meg más elite játékosokkal a heti King of the Court küzdelmek során. Ezen exkluzív esemény során mutasd meg, hogy miért érdemled meg, hogy a te fejeden landoljon a sportág koronája. Szerezz új kártyákat, válj az alapok mesterévé, és szerezz jutalmakat. A cél a győzelem, dehogy vágsz bele?

Adatlap

Korhatár 3 év
Platform Nintendo Switch
Típus Játékszoftver
Család NBA 2K25
Műfaj Sport
Kiadás Standard

Hasonló termékek