Kosár

Nintendo Switch Joy-Con Pastel Pink kontroller pár
Nintendo Switch Joy-Con Pastel Pink kontroller pár
Nintendo Switch Joy-Con Pastel Pink kontroller pár
Nintendo Switch Joy-Con Pastel Pink kontroller pár

Nintendo Switch Joy-Con Pastel Pink kontroller pár (NSP088)

Márka: NINTENDO

Bruttó
30 213 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: NSP088

EAN: 045496431709

Leírás

A Joy-Con Pár pasztell rózsaszín - a kulcs a játékuniverzum bővítéséhez olyan stílusban, ami beindít! Készülj fel a végtelen szórakozásra és kalandokra ezekkel a varázslatos kontrollerekkel, amelyekkel úgy élheted át kedvenc játékaidat, mint még soha. A lágy pasztell rózsaszín árnyalatokkal, amelyek magát Peach hercegnőt is lenyűgöznék, ez a Joy-Con-pár nemcsak végtelen játékélményt nyújt, hanem a játékfelszerelésed is feldobja.

  • Egyedi design - Pasztell rózsaszín színek, amelyek feldobják játékkonzolodat és egyedi megjelenést kölcsönöznek neki. Engedd, hogy elvarázsoljon a szépség, amely túlmutat a hétköznapi játékvezérlőkön.
  • Flexibilis játéklehetőségek - Akár egyedül játszol, akár megosztod a szórakozást a barátaiddal, ezek a Joy-Conok korlátlan lehetőséget kínálnak kedvenc játékaid élvezetére. Csatlakoztasd őket a konzolodhoz az egyszemélyes játékhoz, vagy használd őket külön-külön a többjátékos élményhez.
  • Kényelmes kezelőszervek - Az ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy kezeid kényelmesek maradjanak a hosszú játékmaratonok során is. Élvezd a sima és intuitív vezérlést, amely teljesen belemerül a játékba.
  • Kompatibilitás - A Joy-Con Pair Pastel Pink teljes mértékben kompatibilis a játékok széles skálájával, így korlátozások nélkül élvezheted a régi klasszikusokat és a legújabb slágereket.
  • A tökéletes ajándék - A tökéletes ajándékot keresed életed játékrajongójának? Ezzel a stílusos és funkcionális kiegészítővel biztosan boldoggá teszed őket.

Hagyd, hogy a Joy-Con Pair Pastel Pink varázsa átvegye az irányítást, és minden játékmenetet felejthetetlen élménnyé varázsoljon. Ezekkel a kontrollerekkel nem csak jobban irányíthatod a játékaidat, de ellenállhatatlan pasztellszínű színt is adhatsz a játékfelszerelésednek. Élvezd a végtelen szórakozást a kontrollerekkel, amelyeket azért alkottak, hogy feldobják a játékvilágodat. Ne várj, amíg a Joy-Con Pair Pastel elnyeri tetszésedet.

Adatlap

Alap szín Pink
Egyéb szín Sárga
Wireless Van
Típus Kontroller
Kompatibilitás Nintendo Switch
Platform Nintendo Switch
Nintendo Switch Van
Fő család Nintendo Switch kontroller
Család Joy-Con Pastel

Hasonló termékek