Kosár

Oehlbach 137 Easy Connect HS. 40 1,44m fekete HDMI kábel ethernettel
Oehlbach 137 Easy Connect HS. 40 1,44m fekete HDMI kábel ethernettel

Oehlbach 137 Easy Connect HS. 40 1,44m fekete HDMI kábel ethernettel (D1C137)

Márka: OEHLBACH

Bruttó
2 944 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: D1C137

EAN: 4003635001370

Leírás

Az Easy Connect HS.40 kiváló minőségű és ár / érték arányú HDMI kábel. Akár 18 Gbit / s adatsebesség is továbbítható a kábelen, és a mai technikai gigényeknek, 4K (ultra HD), 3D képátvitel, Ethernet képesség jellemzi. 32 digitális hangcsatorna, Dolby Atmos, DTS: X és Auro3D jelátvitele teszi alkalmassá AV erősítők (Házimozi) csatlakoztatására. A fém csatlakozók 24 karátos aranyotott bevonatot kaptak, így biztosítják a tökéletes kapcsolatot a komponensek között. A belső vezetőt nagy tisztaságú, oxigénmentes réz vezetővel (OFC) és a nem kívánatos zavarok ellen háromszoros árnyékolással készítették. Részletes technikai adatok:

Kialakítás: HDMI - HDMI kábel
HDMI 2.0 kompatibilis
Háromszoros árnyékolás
Nagy tisztaságú, oxigénmentes réz vezetők
24 karátos aranyozott csatlakozók
Strapabíró, hajlékony szigetelés
4K 50/60 Hz (2160p) felbontás átvitele
Full HD (1080p) felbontás átvitele
3D-Video formátum átvitele
Adadtátviteli sebesség: 18Gbit/s
21:9 formátum átvitele
Ethernet Network
Audio Return Channel
Deep Color
x.v.Color
Akár 32 audio csatorna átvitele
Audio: DTS HD, Dolby True HD
Hosszúság: 1,44 m

Jellemzők:

CEC 2.0: A video- és audiojelek átvitelén túl, kiegészítéseként a HDMI megoldást kínál a komponensek vezérlő jeleinek továbbítására is. A berendezések vezérlő jeleit nevezik CEC jeleknek. A távvezérlővel kiadott CEC jelek a felhasználó által mindkét irányba továbbíthatók 400 bit/s sebességgel. A szabványos CEC előírások a berendezések vezérlésének olyan utasításait tartalmazzák, mint a minden összekötött eszközre kiterjedő készenléti üzemmódba kapcsolás, automatikus videojel bevitel, a grafikus kezelőfelület (GUI) működtetése, és a menü további eszközkezeléséhez szükséges átkapcsolása, valamint a távvezérlő kódolt jeleinek továbbítása a célkészülékhez.
DTS HD: A HD képhez jobb minőségű hang is tartozhat. A két vezető hangformátum fejlesztő, a Dolby és a DTS is kifejlesztett olyan új hangformátumokat, amelyek jól illenek a igényesebb képminőséghez. Ezek a Dolby TruHD és a DTS-HD. Mindkettő jellemzője, hogy a hang tömörítetlen (96 kHz/24 bit), így 100%-ig azt a hangot kapjuk a filmekhez, amit a stúdióban a hangmérnök kikevert. Maximum 8 csatorna lehetséges (7.1), bár a kapacitás még több csatornára is elegendő lenne, a következő generációs lemezformátumok (Blu-ray és HD DVD) szabványa legfeljebb 8 csatornát engedélyez.
ARC: Az ilyen típusú HDMI csatlakozók képesek visszafelé, a külső erősítő vagy házi mozi rendszer irányába is hangsávot továbbítani. Azaz nincs szükség arra, hogy a felhasználó külön audiokábelekkel (analóg vagy S/PDIF) vacakoljon, ha a tévéadás vagy a tévébe épített médialejátszó hangját szeretné külső audioeszközre továbbítani, ami gazdaságosabb és kényelmesebb használatot biztosít.
Deep Color: A deep color („mély szín”) olyan színskála, ami egymilliárd vagy annál több színárnyalatból áll össze. A deep color 30/36/48 biten tárolja a három RGB szín árnyalatait. Vannak olyan rendszerek, amelyik a 32 biten tárolt képpontok esetében 24-nél több bitet használnak a tényleges színkódolásra; ezek legtöbbjénél a 30 bites színmélység mellett megmaradó 2 bit csak kitöltésre szolgál. Vannak 64 bites színmélységű képformátumok, melyek 48 bites tényleges színinformációt és 16 bit alpha csatornát tartalmaznak. Ahogy a bitmélység színcsatornánként 8 bit fölé kúszik, egyes rendszerek az extra biteket a nagyobb intenzitástartomány kifejezésére használják, ami pl. a HDR fotók megjelenítéséhez kellhet.

Adatlap

Alap szín Fekete
Formátum HDMI kábel
Kábel hosszúság 144
Funkció Hang és kép
Csatlakozó 1 HDMI
Csatlakozó 2 HDMI

Hasonló termékek