Kosár

Oral-B iO series 9 fekete elektromos fogkefe
Oral-B iO series 9 fekete elektromos fogkefe
Oral-B iO series 9 fekete elektromos fogkefe

Oral-B iO series 9 fekete elektromos fogkefe (10PO010421)

Márka: ORAL-B

Bruttó
94 266 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 10PO010421

EAN: 4210201449485

Leírás

Termékleírás

Az Oral-B fantasztikus tisztító hatása a forradalmian új, mágneses iO technológiával a professzionális tisztaság érzése és a kíméletes fogmosási élmény  szolgálatában.
Az Oral-B különleges, kerek fogkefefeje és a gyengéd mikrovibrációk biztosítják a szájüreg friss, tiszta érzetét, és már egyetlen hét elteltével az Oral-B manuális fogkeféhez képest 100%-os javulást eredményeznek a fogíny egészségi állapotában.
3D-s fogfelület-feltérképező funkciója mesterséges intelligenciával követi nyomon a külső-, a belső-, valamint a rágófelületek tisztítását; és útmutatást nyújt a legalaposabb fogmosás érdekében.
Interaktív, színes kijelzője megjeleníti a fontos információkat: a fogmosási üzemmód és a fejcsere-emlékeztető kijelzése mellett köszönti Önt bekapcsoláskor, és egy mosollyal ismeri el a megfelelően elvégzett fogmosást.
7 fogmosási üzemmóddal rendelkezik, hogy személyre szabott fogmosást tegyen lehetővé: Mindennapos tisztítás, érzékeny, fogínyápoló, intenzív tisztítás, fogfehérítő, rendkívül érzékeny, nyelvtisztító.
Az okos nyomásérzékelő piros, fehér vagy zöld színnel jelzi, ha túl erősen, túl gyengén vagy megfelelő erősséggel mossa a fogát.
A mágneses töltőállvány kiválóan rögzíti a fogkefét, és nagyjából 3 órás gyorstöltést tesz lehetővé. Tartalmaz egy töltős utazótokot is, amely feltölti a fogkefét; így biztosítja a kényelmet utazás közben.
Tartalma: 1 db iO9 markolat, 1 db fogkefefej, 1 db töltős utazótok, 1 db töltőállvány, 1 db pótfej tartó

Adatlap

Típus Elektromos fogkefe
Alap szín Fekete

Hasonló termékek