Kosár

Acer Predator Triton Neo PTN16-51-793N 16

Acer Predator Triton Neo PTN16-51-793N 16"WQXGA/Intel Ultra 7 155H/32GB/2TB/RTX 4060 8GB/Win11/ezüst laptop (NH.QPNEU.006)

Márka: ACER

Bruttó
920 051 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: NH.QPNEU.006

EAN: 4711121955174

Leírás

Termékleírás

 

JÁTÉK KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL.
Az Intel® Core™ Ultra processzorok újonnan optimalizált hibrid architektúrával és iparágvezető technológiával rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy továbblépjen a játékban és az alkotásban. Az Intel segítségével mindez lehetséges. A játékon belüli fejlődéstől a való életben való előrehaladásig az Intel képessé teszi Önt arra, hogy a legjobb énjét adja.

 

Rendereljen bármit
Tapasztalja meg a MUX-kapcsolóval rendelkező NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 laptop GPU kiváló teljesítményét. Az NVIDIA Studio által jóváhagyott, az alkotók számára készült NVIDIA Studio illesztőprogramokkal és exkluzív MI-eszközökkel előre telepítve, valamint DLSS 3,5-tel és MI-alapú Ray Reconstruction technológiával továbbfejlesztve, hogy kezelni tudja a grafikailag legigényesebb szoftvereket is.

 

NVIDIA® GEFORCE RTX™ 4060 LAPTOP GPU
A következő generációs ray tracinggel, mesterséges intelligenciával és AV1 videókódoló hardverrel rendelkező GeForce RTX 40-es sorozatú laptop GPU-k a legjobb teljesítményt nyújtják 3D-s alkotáshoz, videókészítéshez, élő közvetítéshez, játékmoddinghoz és sok más tevékenységhez.

NVIDIA® STUDIO
Az NVIDIA® Studio új szintre emeli kreatív projektjeit. Használja ki az RTX-et és az MI általi gyorsítást a legjobb kreatív alkalmazásokon belül, az NVIDIA® Studio illesztőprogramokat a maximális stabilitásért, valamint egy teljes csomag exkluzív eszközt a kreativitása felpörgetéséhez.

NVIDIA® STUDIO EXKLUZÍV MI-SZOFTVER
Az NVIDIA exkluzív MI-alapú kreatív eszközei, például az Omniverse, a Canvas és a Broadcast lehetővé teszik a művészek számára, hogy ötleteiket minden eddiginél gyorsabban keltsék életre.

 

NAGYOBB TÁVLATOK AZ MI-VEL, GYORSABBAN AZ RTX-SZEL
Élje át az új generációs MI-teljesítményt a GeForce RTX™ és az NVIDIA RTX™ GPU-k segítségével. Legyen szó akár a magasabb szintű kreativitásról, a termelékenységről vagy a hihetetlenül gyors játékról, az MI-alapú csúcsteljesítményt Windows PC-ken az RTX-en keresztül érheti el.

 

JÁTÉKRA OPTIMALIZÁLT MI
Növelje játékélményét az RTX segítségével. Az MI által vezérelt teljesítménynövelés maximális teljesítményt nyújt több mint 300 játékban és alkalmazásban a DLSS 3,5-nek köszönhetően.

ALKOTÁS AZ MI SEGÍTSÉGÉVEL
Lépjen magasabb szintre tartalmai létrehozása során több mint 100 MI-kompatibilis és RTX-gyorsított kreatív alkalmazással – beleértve az Adobe Creative Cloud csomagot, a Blendert, a Blackmagic Davinci Resolve-t, az OBS Studio-t és még sok mást. Alakítsa át munkafolyamatait az NVIDIA Studio MI-eszközkészletével, és gyorsítsa fel kreativitását a következő generációs technológiával, beleértve a DLSS-t és az OptiX-et.

MI A PRODUKTIVITÁSÉRT
Egyszerűsítse mindennapjait RTX-gyorsítással. Használja fel a mesterséges intelligenciát dokumentumok és e-mailek megírására, tartalmak összegzésére és még sok minden másra. Élvezze a népszerű platformokon, például a YouTube-on és a Netflixen streamelt kristálytiszta videókat, amelyek az RTX Video Super Resolution segítségével automatikusan akár 4K felbontásúra javulnak. Valamint a videókonferenciákon kihasználhatja az NVIDIA Broadcast erejét az MI-vel feljavított hang- és videófunkciókhoz.

 

GARANTÁLT CSÚCSTELJESÍTMÉNY
Őrizze meg hidegvérét a szorult helyzetekben. Az 5th Gen AeroBlade™ 3D Fan technológiával és a folyékony fém hővezető pasztával a legfelforrósodottabb pillanatokban is megőrizheti a legjobb teljesítményt.

 

MI-TÁMOGATOTT ZAJCSÖKKENTÉS
Javítsa a csapatmunkát a PurifiedVoice 2.0 segítségével. Ez az avantgárd technológia MI-t alkalmaz a háttérzavarok csökkentésére, és kifogástalan hangtisztaságot biztosít. A sugárformálással párosított hármas mikrofonos konfiguráció az Ön hangját helyezi a középpontba, és elnémítja a külső zajokat.

 

LEGYEN URA A GÉPÉNEK
Adjon pontos parancsokat a Predator Sense segítségével. Szabja személyre RGB-billentyűzetének világítását három zóna mentén, váltson négy játékközpontú üzemmód között, és állítsa be a ventilátor dinamikáját, miközben szemmel tartja a rendszer állapotát.

 

FEDEZZE FEL AZ ÚJ KEDVENC JÁTÉKÁT
Játsszon barátaival több mint 100 kiváló minőségű játékkal számítógépén, konzolján, telefonján vagy táblagépén kedvező havidíjért.2 A játékok folyamatosan bővülő gyűjteményével mindig lesz valami új, amelyet kipróbálhat.

Adatlap

Dokkolható Nincs
Ujjlenyomat olvasó Van
Technológia Li-ion
Tárolt energia 76
HDMI ki 1
Hangszóró DTS X
Távirányító Nincs
2.Háttértár méret 1024
Bluetooth 5.3
Mikrofon Van
Cellák száma 4
WiFi 802.11 a/b/g/n/ac/ax
Numerikus billentyűzet Nincs
VGA típus NVIDIA GeForce RTX 4060 8GB GDDR6
Felbontás 2
HDD leejtés védelem Nincs
Háttértár típus SSD PCI-e NVMe
Chipset gyártó NVIDIA
Memória kártyaolvasó Van
Memória LPDDR5X
Optikai meghajtó Nincs
Gyorsulásmérő Nincs
MSATA Foglalat Nincs
M.2 foglalat Nincs
Billentyűzet Magyar
USB-C 3.2 Gen2 2
Billentyűzet világítás Van
CPU család Core Ultra 7
Kijelző méret 16
Érintőkijelző 360°-ban kihajtható Nincs
USB 3.2 Gen2 2
Szélesség (max.) 356
Kijelző felbontás 2560x1600
Üzleti laptop Nincs
Memória mennyiség 32
Jack 3,5mm Van
Képátló 40,6400000
Magasság (max.) 249
Érintőkijelző Nincs
Ultrabook Nincs
Operációs rendszer Windows 11 Home 64-bit
Mélység (max.) 18,8000000
2.Háttértár típus SSD PCI-e NVMe
Nettó súly 2,0500000
Panel típus IPS
2 in 1 laptop Nincs
Háttértár méret 1024
Gamer Van
Alap szín Ezüst
CPU típus Intel Core Ultra 7 155H (1,4 GHz, 24 MB)
CPU gyártó Intel
Kijelző fényerő 500
Leválasztható érintőkijelző Nincs
Touch bar Nincs

Hasonló termékek