Kosár

Asus Zenbook UX3402ZA-KP656W 14
Asus Zenbook UX3402ZA-KP656W 14
Asus Zenbook UX3402ZA-KP656W 14
Asus Zenbook UX3402ZA-KP656W 14
Asus Zenbook UX3402ZA-KP656W 14
Asus Zenbook UX3402ZA-KP656W 14

Asus Zenbook UX3402ZA-KP656W 14"WQXGA/Intel Core i7-1260P/16GB/512GB/Int.VGA/Win11/fehér laptop (UX3402ZA-KP656W)

Márka: ASUS

Bruttó
484 005 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: UX3402ZA-KP656W

EAN: 4711387042656

Leírás

Termékleírás

 

Erő és elegancia, újragondolva
A nagy teljesítményű és kompakt Zenbook 14 mindössze 16,9mm vékony és 1,39kg könnyű, lélegzetelállító új dizájnnal, amely időtlenül elegáns, mégis teljesen modern. Tökéletes vizuális élményben lehet részed a nagyméretű, 16:10 2,5K IPS NanoEdge kijelzőn, amely akár 400nit színpontosságú és 100%-os sRGB színskálával rendelkezik. A 12. generációs Intel® Core™ i5 processzor, az Intel Iris® Xe grafikus vezérlő, a 16GB RAM és az 0,5TB PCIe SSD kiváló teljesítményt nyújtanak, és a 75Wh-s akkumulátor is hosszú élettartamú. A rendkívüli hangzás érdekében egy intelligens erősítő által hajtott Dolby Atmos hangrendszer áll rendelkezésre. A felhasználó-központú kialakítás magában foglalja az egyérintéses bejelentkezést a bekapcsológombon található ujjlenyomat-érzékelővel, az új ASUS ErgoSense billentyűzetet és a hatékony ASUS NumberPad 2.0-t. A merész, új fedél dizájnját az időtlen Kintsugi kézművesség ihlette, és két új, üdítő színben kapható: Merengő kék (Ponder Blue) és Világos hidegzöld (Aqua Celadon) A Zenbook 14 a hordozható tökéletesség új mércéje.

 

Hordozható tökéletesség
Az útközbeni tökéletes élményhez tervezett Zenbook 14 prémium specifikációkat és teljes körű I/O portokat helyez egy kompakt, vékony és könnyű, teljesen alumíniumból készült házba, amely készen áll arra, hogy bárhová veled tartson. Üdvözöld új utazó társadat.

 

Az ASUS WiFi Master Premium technológiával finomhangolva
Az ASUS átfogó vezeték nélküli csatlakoztathatósági megoldásokat kínál. A WiFi 6E a legújabb és leggyorsabb WiFi szabvány, a Zenbook 14 pedig az ASUS WiFi Master Premium technológiával még tovább fokozza teljesítményét. Ez magában foglalja az ASUS WiFi Stabilizer-t, amely sziklaszilárd stabilitást biztosít a WiFi-kapcsolatoknak, valamint a WiFi Stabilizer-t, amely kiszűri a vezeték nélküli interferenciát, így mindig a lehető leggyorsabb sebességet élvezheted. Emellett a WiFi SmartConnect automatikusan kiválasztja a legjobb WiFi forrást, így a Zenbook 14 zökkenőmentesen csatlakozik a legjobb WiFi jelhez és az ismerős mobil hotspotokhoz.

 

Láss többet és szebbet
A Zenbook 14 IPS 14 nagyméretű, 16:10 2,5K NanoEdge kijelző hihetetlenül részletes képi megjelenítést biztosít rendkívül élénk színekkel. A NanoEdge kialakítás rendkívül vékony kávákat és 90%-os képernyő-készülékház arányt biztosít. Ez adja a Zenbook 14 karcsú és kompakt formavilágát. A kiváló színpontosság érdekében a kijelző az sRGB színskála 100%-át fedi le. Szemeidet is kíméli a hosszú használat során. Alacsony kékfény szintjeit a TÜV Rheinland is tanúsította.

 

Törd át a hangkorlátot
Az egyedülálló hangminőségért a Zenbook 14 a Harman Kardon szakértő hangmérnökei által tanúsított Dolby Atmos sztereó hangrendszert használja. A Dolby Atmos többdimenziós hangzásvilágával erőteljes, magával ragadó, kristálytiszta hangzást biztosít. Segít elmerülni kedvenc szórakozásaidban és lélegzetelállítóan valóságos hangzással vesz körbe zenehallgatás, film- vagy tévénézés közben.

 

Okos erősítő — 350% nagyobb hang, torzítás nélkül
A hangerőt növelő, torzítást elnyomó dupla csatornás okos erősítőt egy erős DSP chippel láttuk el, amely az elérhető legnagyobb hangerőt tudja kihozni az iker hangszórókból, miközben megakadályozza a hangszórók érzékeny hangtekercseinek hosszú távú sérülését. Videók, filmek, zene vagy játékok létrehozása vagy hallgatása még soha nem hangzott ilyen jól!

 

Ragyogóan aprólékos ErgoSense billentyűzet és érintőpad
Az ASUS-nál az a küldetésünk, hogy minden eddiginél magasabb és intuitívabb szintre emeljük az ember és a technológia közötti interakciót. A legújabb ASUS ErgoSense billentyűzetet és érintőpadot úgy terveztük, hogy páratlan beviteli élményt nyújtson, amely összhangban van azzal, ahogyan mozogsz, érzel és érintesz. A te kényelmed számunkra a legfontosabb. Ezért az ErgoSense billentyűzet hihetetlenül kellemes tapintású, az optimális rugózást és utat pedig finomra hangolt pontossággal számítottuk ki. Az ErgoSense érintőpadon való görgetés olyan, mintha selymet érintenél. Felülete speciális, alacsony súrlódású bevonattal rendelkezik, amely az ujjlenyomatoknak is ellenáll, így munkaterülete olyan tiszta marad, mint új korában.

 

Valós idejű webkamra kép optimalizálás
Az ASUS 3D zajcsökkentő (3DNR) technológiája és a MyASUS új webkamera-effektjei új szintre emelik a videohívások élményét. A 3DNR jelentősen javítja a webkamera képének tisztaságát, egy olyan különleges algoritmussal, mely élesebb képeket eredményez és valós időben távolítja el a zajt, hogy minden tisztán hangozzon a videóhívások közben. A MyASUS webkamera effektjei jó pár hatékony képfeldolgozási funkcióval bővítik lehetőségeidet, köztük a háttérelmosás a privátabb magánszféráért; megvilágítás-optimalizáló, hogy az arcok ne legyenek árnyékban; mozgáskövetés, hogy mindig középre illeszkedj; és szemkövetés, hogy kevésbé feltűnő legyen, amikor a szemed elkalandozik és nem a kamerába néz.

 

Az AI zajszűrő audiotechnológia következő szintje
A távmunka és videó konferenciák számának növekedése kapcsán bevezettük az ASUS zajszűrési audio technológiát, hogy a legjobb élményt tudjuk biztosítani. Ez a gépi tanulást alkalmazza az emberi beszédet zavaró, nem kívánt zajok elkülönítéséhez. A MyASUS alkalmazás ClearVoice Mic funkciója képes kiszűrni a környezeti zajokat, és többelőadós módban normalizálni tudja az összes, különböző helyről érkező egyéni hangot a csoportos konferenciahívások optimális minősége érdekében. A ClearVoice hangszóró funkció kiszűr minden, beszédhangon kívüli környezeti zajt, így hallani fogsz mindent, amit mások mondanak.

 

Valóban személyre szabható munkafolyamat
A MyASUS alkalmazások és eszközök praktikus gyűjteményének ad helyet, amelyek segítségével többet hozhatsz ki a laptopodból, a GlideX pedig egy eszközök közötti képernyőmegosztó megoldás.‏ Optimalizáld a laptopod teljesítményét és fokozd hatékonyságát az ASUS alkalmazásokkal!

Adatlap

Technológia Li-ion
Cellák száma 4
Tárolt energia 75
Hangszóró Harman Kardon
Mikrofon Van
Memória kártyaolvasó Van
WiFi 802.11 ax
Bluetooth 5.3
TPM Van
HDMI ki 1
Alap szín Fehér
Töltő teljesítmény 65
Szélesség (max.) 313,6000000
Magasság (max.) 16,9000000
Mélység (max.) 220,6000000
Nettó súly 1,3500000
Háttértár típus SSD PCI-e NVMe
Háttértár méret 512
Operációs rendszer Windows 11 Home 64-bit
Optikai meghajtó Nincs
Memória LPDDR5
VGA típus Intel Iris Xe
Chipset gyártó Intel
Memória mennyiség 16
Billentyűzet világítás Van
Kijelző felület Matt
CPU gyártó Intel
CPU típus Intel Core i7-1260P (4,7 GHz, 18 MB)
Jack 3,5mm Van
Kijelző fényerő 400
CPU család Core i7
Képátló 35,5600000
Kijelző felbontás 2560x1600
Kijelző méret 14
Panel típus IPS
Operációs rendszer család Windows
Táska kompatibilitás 14" notebook táska
Thunderbolt 4 2
USB 3.2 Gen2 1
Állapot Új

Hasonló termékek