Kosár

Thrustmaster 2960764 Rudder pedálsor
Thrustmaster 2960764 Rudder pedálsor
Thrustmaster 2960764 Rudder pedálsor
Thrustmaster 2960764 Rudder pedálsor
Thrustmaster 2960764 Rudder pedálsor
Thrustmaster 2960764 Rudder pedálsor

Thrustmaster 2960764 Rudder pedálsor (2960764)

Márka: THRUSTMASTER

Bruttó
44 175 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 2960764

EAN: 3362932914679

Leírás

Thrustmaster T.Flight Rudder pedál

A THRUSTMASTER T.Flight Rudder pedáloknál alkalmazták először a S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Track) sínes csúszkákat, mely által a piac legkeresettebb repülésszimulátor eszközévé léptek elő. Ergononikus kialakításának és nagyméretű alapjának köszönhetően maximális kényelmet és stabilitást tesz lehetővé. A teljesen eltávolítható saroktartó révén, lábát teljesen ráhelyezheti a pedálra, vagy a sarkát a padlón nyugtatva a talpával irányíthatja a vezérlő gömböt.

A csúcsminőségű ipari alumíniumból készült négy csúszósínes rendszer tökéletes mozgást és precíz manőverezést garantál. Az önszabályozó központ pedáltengelynek köszönhetően tökéletes egyensúlyt és egyenletes mozgást, illetve ellenállás biztosít a középponti helyzetbe való visszaállás érdekében. Minden pedál 25 cm helyet biztosít a láb számára, mely nagyobb cipőméretű felhasználóknak (pl: 45-ös) is kedvező. Végül, de nem utolsósorban, a pedál sokoldalú, ergonomikus kialakítása alkalmassá teszi a vezérlőt légi harc, űrrepülés, civil repülések esetére is.

A gyártó honlapján letöltheti és telepítheti a speciális kalibrációs szoftvert, mely könnyen beállíthatja a holt teret a pedál mozgási tartományának kezdetén és végén, valamint két differenciálműfék tengelyen, ahogy látja. Ezenkívül beállíthatja a központi halott zónákat a pedálokra vagy közvetlenül az adapter belső memóriájába mentheti. Fejlett programozó szoftver a PC T.A.R.G.E.T., melynek köszönhetően a pedál és a differenciál fék tengelyek programozhatóak.

PC: A Windows 10/8/7 / Vista operációs rendszer a Thrustmaster meghajtóknak köszönhetően kompatibilis a piac minden joystickjával, kiegészíthető multi-USB támogatással és pedálokkal.
PC és PS4: kompatibilis és közvetlenül csatlakozik a Thrustmaster T.Flight Hotas 4 joystickhoz.

Két differenciál fék pedál
S.M.A.R.T sínes csúszkarendszer
Az önbeállító pedáltengelyek
Nagy méretű pedálok (25 cm)
Levehető saroktartó
Fejlett kalibrációs szoftver
PC-re és PS4-re tervezve

Adatlap

Alap szín Fekete
Vezetékes Van

Hasonló termékek