Kosár

Berlinger Haus BH/6729 burgundi 3 részes tároló szettel, kenyértartó

Berlinger Haus BH/6729 burgundi 3 részes tároló szettel, kenyértartó (BH/6729)

Márka: BERLINGER HAUS

Bruttó
17 319 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: BH/6729

EAN: 5999056790827

Leírás

• Anyaga: rozsdamentes acél
• A szett tartalma:
• Kenyér tartó 38,5*28*18,5 cm
• Cukor tartó O11*17,8 cm
• Tea tartó O11*17,8 cm
• Kávé tartó O11*17,8 cm
• Színe: burgundi

Termék részletek

A konyhai eszközök terén fontos a minőség és a stílusosság, ami egyaránt megjelenik a BerlingerHaus Metallic Line Burgundy Edition termékcsaládjában. A rozsdamentes acélból készült kenyértartó 3 részes tároló szett garantálja a prémium minőségű, könnyű nyítást és zárást, valamint a modern metál színű bevonatának köszönhetően igazán stílusos kiegészítője lehet a konyhának. A különleges burgundi szín pedig különösen egyedi és vonzó megjelenést kölcsönöz a szettnek.

Főbb tulajdonságok és előnyök

Anyag

A szett anyaga rozsdamentes acél, ami garantálja a hosszú élettartamot és a prémium minőséget.

Szett tartalma

A szett tartalma három részből áll, melyek mindegyike hasznos és stílusos kiegészítője lehet konyhádnak. A kenyértartó 38,5*28*18,5 cm méretű, a cukor-, tea- és kávétartók pedig O11*17,8 cm méretűek.

Bevonat

A szett mindegyik eleme modern metál bevonattal van ellátva, ami nem csak stílusos, de könnyen tisztítható is.

Könnyű nyítás és zárás

A szett minden elemének könnyű nyitása és zárása garantált, így még a mindennapi használat során is kényelmes és egyszerű a használatuk.

Stílusos

A szett egyedi burgundi színe és modern metál bevonata igazán stílusossá teszi a termékcsaládot, ami tökéletesen illeszkedik a modern konyhákba.

Különleges burgundi szín

A burgundi szín egy különleges és egyedi szín, ami a szettnek egyedi megjelenést kölcsönöz és garantáltan kiemeli majd a konyhád díszeiként.

A BerlingerHaus Metallic Line Burgundy Edition szett nem csak praktikus kiegészítője lehet konyhádnak, hanem stílusos és egyedi megjelenésével garantáltan feldobja majd az otthonodat. A rozsdamentes acél anyag és a modern metál bevonat pedig garantálja, hogy hosszú távon is megőrizze minőségét és stílusát.

Adatlap

Alap szín Burgundi
Típus Kenyértartó

Hasonló termékek