Kosár

PlayStation Portal™ távoli lejátszó PS5® konzolhoz
PlayStation Portal™ távoli lejátszó PS5® konzolhoz

PlayStation Portal™ távoli lejátszó PS5® konzolhoz (2808871)

Márka: SONY

Bruttó
97 021 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 2808871

EAN: 711719582267

Leírás

Figyelem! A termékből korlátozott mennyiség fog rendelkezésünkre állni!

Kedves Vásárlónk! A termék működtetéséhez aktív internetkapcsolat és PlayStation fiók szükséges. A PlayStation Portal csak bekapcsolt, vagy pihenő módban lévő PlayStation 5 konzol távoli játszásához használható. Az eszközzel játszhatsz olyan játékokkal, amik a PlayStation Plus szolgáltatásán keresztül szerezhető be, de ehhez aktív PlayStation Plus előfizetés szükséges, valamint fizikális (CD-s) játékokkal, ha konzolod rendelkezik optikai meghajtóval.

 

PlayStation Portal™ távoli lejátszás

Játssz PS5® konzoloddal otthoni Wi-Fi-hálózatodon keresztül úgy, mintha közvetlenül a konzolodon játszanál a PlayStation Portal™ távoli lejátszás használatával.1

Legyen PS5-öd mindig kéznél
A PlayStation Portal™ távoli lejátszás segítségével hozzáférhetsz a PS5® konzolodon található játékokhoz otthoni Wi-Fi-hálózatodon keresztül,1 így bármikor játszhatsz – tévére sincs szükséged.

Játssz játékgyűjteményeddel
A PlayStation Portal™ távoli lejátszás lejátssza a PS5® konzolodra telepített kompatibilis játékokat, beleértve kedvenc PS5 és PS4 játékaidat.2

Éld át a DualSense® vezeték nélküli vezérlő funkciói által nyújtott hihetetlen élményt
Érezd a kézzel fogható visszajelzés és az adaptív ravaszok magával ragadó erejét a támogatott játékokban.4 Az érzékeny rezgések reagálnak játékon belüli döntéseidre és szimulálják a környezeti tényezőket. A dinamikus ellenállás leképezi interakcióid feszültségét a játékon belüli felszerelésekkel és tárgyakkal a funkciót támogató PS5® játékokban.

Gyönyörű 8" méretű LCD-képernyő
Fogadd be kedvenc játékod minden apró részletét, ahogy életre kel ezen a jól megvilágított, gyönyörű teljes HD-képernyőn.

Akár 60 képkockás sebesség 1080p felbontásban
A PlayStation Portal™ távoli lejátszás 1080p felbontású, magas képminőségű képernyőjével ellenállhatatlan játékélményt biztosíthat akár 60 képkockás sebességgel.3

Játék azonnal
A PlayStation Portal™ távoli lejátszás megalkotásakor egy cél lebegett szemünk előtt: hogy hihetetlen távoli játékélményt biztosítsunk. Ez azt jelenti, hogy a bekapcsolása után egyetlen gombnyomással csatlakozhatsz PS5® konzolodhoz, és már kezdődhet is a játék – mindezt elképesztő gyorsasággal.

A játékhoz tévére, sőt, nappalira sincs szükséged.  

Mivel a PlayStation Portal™ távoli lejátszás segítségével otthoni Wi-Fi-hálozatodon keresztül streamelheted játékaidat,1 akkor is játszhatsz PS5® konzolodon, amikor más nézi a tévét, amelyhez csatlakoztatva van. Egyszerűen csak kapcsold be a PlayStation Portal™ távoli lejátszást, és kész is vagy. Csatlakoztasd PlayStation Portal™ távoli lejátszás eszközödet otthoni Wi-Fi-hálózatodhoz 1, és rugalmasan játszhatsz otthonodban, ahol csak akarsz,1 tévé nélkül is. Játszanál akkor is, amikor épp a konyhában majszolod a reggelidet? Csak tessék!

GYIK

Kérdés: A PlayStation Portal™ távoli lejátszás csak az otthoni Wi-Fi-hálózatomon használható?
Válasz: Bár otthoni Wi-Fi-hálózatod jó lehetőséget biztosít a PlayStation Portal™ távoli lejátszás használatára (mert befolyásolhatod otthoni Wi-Fi-d minőségét), nem kötelező a használata. A PlayStation Portal™ távoli lejátszás bárhol használható, ahol van széles sávú internetkapcsolatot biztosító Wi-Fi, amely legalább 5 Mb/s sebességű.1 A jobb játékélmény érdekében nagy sebességű, legalább 15 Mb/s sebességű internetkapcsolat használatát javasoljuk. Ha nyilvános Wi-Fi-t használsz, tisztában kell lenned azzal, hogy nem feltétlenül befolyásolhatod az internetkapcsolat minőségét, ami hatással lehet a játékélményedre.  

Kérdés: A PlayStation Portal™ távoli lejátszás és a PlayStation® távoli játék használatához szükséges PlayStation Plus-tagság?
Válasz: Nem, a PlayStation Portal™ távoli lejátszás és a PlayStation® távoli játék használatához nem szükséges PlayStation Plus-tagság.2 Ha olyan játékkal játszanál a távoli játék használata során, amely PS Plus-tagságot igényel a többrésztvevős mód használatához, akkor szükséged van aktív tagságra, hogy hozzáférj az adott játék többrésztvevős funkcióihoz. 

Kérdés: Használhatja más a tévét, amelyhez a PS5 csatlakoztatva van, amíg én a PlayStation Portal™ távoli lejátszást használom?
Válasz: Igen, használhatja. Például a háztartásod egy másik tagja nézhet egy sorozatot vagy filmet, amíg te a PlayStation Portal™ távoli lejátszás gyönyörű 8" méretű HD-képernyőjén kedvenc kompatibilis játékaiddal játszol. 

1. A PlayStation Portal™ távoli lejátszás képes a PS5 konzolra telepített kompatibilis játékok streamelésére. A PlayStation Portal™ távoli lejátszás használatához legalább 5 Mb/s sebességű, széles sávú internetkapcsolatot biztosító Wi-Fi szükséges. A jobb játékélmény érdekében nagy sebességű, legalább 15 Mb/s sebességű internetkapcsolat használatát javasoljuk. A játékélményed minősége és a csatlakozás a hálózati környezettől függően változhat. Szükség van PS5 konzolra és PlayStation Network-fiókra. A PS5 konzolt széles sávú internetkapcsolathoz kell csatlakoztatni, be kell kapcsolni vagy pihenő üzemmódban kell lennie, és párosítani kell a PlayStation Portal™ távoli lejátszás eszközzel.

2. A VR headsetet (PlayStation VR vagy PlayStation VR2) vagy további perifériákat (ami nem DUALSHOCK 4, DualSense vagy DualSense Edge vezeték nélküli vezérlő) igénylő játékok nem kompatibilisek. Azok a játékok, amelyek PS5-ös streameléséhez PS Plus Premium-tagság szükséges, nem kompatibilisek. A kézzel fogható visszajelzés és az adaptív ravasz funkciók abban az esetben elérhetők, ha támogatja őket az adott játék.

3. Az egyes játékok teljesítménye az adott játéktól és a hálózati környezet kapcsolati minőségétől függően változhat. 

4. A kézzel fogható visszajelzés és az adaptív ravasz funkciók akkor állnak rendelkezésre, ha támogatja őket az adott játék.


 

Adatlap

Hordozható Van
Típus Távoli lejátszó
WiFi Van
USB Van
Alap szín Fehér
Platform PlayStation 5

Hasonló termékek