Kosár

PlayStation VR2 PC adapter
PlayStation VR2 PC adapter
PlayStation VR2 PC adapter
PlayStation VR2 PC adapter

PlayStation VR2 PC adapter (2809218)

Márka: SONY

Bruttó
27 499 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 2809218

EAN: 711719582915

Leírás

PlayStation VR2 PC Adapter – Bővítse Virtuális Valóság Élményét a Számítógépén!

Fedezze fel a virtuális valóság új dimenzióit a PlayStation VR2 PC Adapter segítségével! Ez a kifinomult eszköz lehetővé teszi, hogy PlayStation VR2 headsetjét könnyedén csatlakoztassa számítógépéhez, így hozzáférhet a PC-s VR játékok és alkalmazások széles választékához. Legyen szó lenyűgöző játékokról, interaktív élményekről vagy kreatív projektek megvalósításáról, a PlayStation VR2 PC Adapter minden igényét kielégíti.

Főbb Jellemzők:

  • Kiváló Kompatibilitás: Speciálisan a PlayStation VR2 számára tervezett adapter, amely zökkenőmentesen integrálja headsetjét a PC rendszeréhez.
  • Magas Felbontás és Gyors Frissítési Ráta: Élvezze a kristálytiszta képet és a sima mozgást, amely elengedhetetlen a magával ragadó VR élményhez.
  • Egyszerű Plug-and-Play Telepítés: Gyorsan és könnyen beállítható, így Önnek nem kell hosszú ideig várnia a játékra való felkészülésre.
  • Stabil és Megbízható Kapcsolat: Tartós kábelezés és megbízható adatátvitel biztosítja a zavartalan működést és minimális késleltetést.

Előnyök:

  • Szélesebb Játékválaszték: Használja ki a PC-s VR platformok, mint a SteamVR és az Oculus Rift, által kínált rengeteg játékot és alkalmazást.
  • Növelt Teljesítmény: A PC erősebb hardvere által nyújtott grafikai és számítási teljesítmény fokozza a VR élményt, élesebb képekkel és dinamikusabb interakciókkal.
  • Rugalmas Használat: A PlayStation VR2 headset kényelmét és funkcionalitását élvezheti a PC-hez való csatlakoztatással, így többféle platformon is játszhat és dolgozhat.

Műszaki Adatok:

  • Csatlakozók: USB-C és HDMI (vagy DisplayPort, a specifikációk szerint)
  • Átviteli Sebesség: Magas sebességű adatátvitel a zökkenőmentes VR élmény érdekében
  • Tápellátás: Beépített áramellátás a stabil és folyamatos működéshez

Miért Válassza a PlayStation VR2 PC Adaptert?

A PlayStation VR2 PC Adapter tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék kibővíteni VR lehetőségeiket és kihasználni a PC nyújtotta előnyöket. Legyen szó hardcore játékosokról, kreatív szakemberekről vagy egyszerűen csak a legújabb technológia szerelmeseiről, ez az adapter minden igényt kielégít. A gyors és egyszerű telepítés mellett a kiváló minőségű anyagok és a megbízható működés garantálják a hosszú távú elégedettséget.

Ne korlátozza VR élményeit! Szerezze be a PlayStation VR2 PC Adaptert még ma, és lépjen be a virtuális valóság következő generációjába! Élvezze a szabadságot és a lehetőségeket, amelyeket a PC-vel összekapcsolt PlayStation VR2 kínál, és merüljön el a lenyűgöző virtuális világokban!

Rendelje meg most, és tapasztalja meg a virtuális valóság új szintjét a PlayStation VR2 PC Adapter segítségével!

Adatlap

VR termék Van
Platform Playstation VR2
Típus Adapter
Alap szín Fekete
USB Van

Hasonló termékek