Kosár

Rise of the Ronin PS5 játékszoftver
Rise of the Ronin PS5 játékszoftver
Rise of the Ronin PS5 játékszoftver
Rise of the Ronin PS5 játékszoftver
Rise of the Ronin PS5 játékszoftver
Rise of the Ronin PS5 játékszoftver

Rise of the Ronin PS5 játékszoftver (2808904)

Márka: SONY

Bruttó
29 493 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 2808904

EAN: 711719583066

Leírás

1863. Japán. 
A Tokugava-sógunátus három évszázados, elnyomó uralmát követően a nyugat fekete hajói jelennek meg a horizonton, és az ország káoszba süllyed. A háború, járványok és lázadások zűrzavarában megosztott országban egy névtelen harcos a saját útját járja, hogy kezébe vegye egy egész nemzet sorsát.

 

Alakítsd a dinamikus történetet
Mivel roninként nem áll feletted úr, saját kezedben a sorsod. Számtalan szerteágazó történet bontakozhat ki a szemed láttára a meghozott döntéseid és a szövetségesként kiválasztott szereplők függvényében. Nézz szembe életbevágó választásokkal – megvédhetsz vagy örökre elnémíthatsz kulcsfigurákat, gazdag döntési rendszerrel alakítva a történelem folyását. 

 

Mély, de könnyen elsajátítható harcrendszer vár
A Nioh és a Ninja Gaiden veterán fejlesztőinek új kalandjaként a Rise of the Ronin mély lehetőségeket biztosító, mégis könnyen hozzáférhető harcrendszert kínál, ahol minden játékstílushoz megtalálható a megfelelő komplexitás. Nézz szembe ellenségeiddel számos közelharci fegyvert forgatva, vagy győzd le őket messziről, korhű távolsági fegyverekkel.

 

Fedezd fel a történelem ihlette világot
A Bakumacu korszak a sógunátus végét jelenti, amikor egy új kor hajnalán a Kelet és Nyugat találkozik. Éld át a kulturális forradalmat a nyílt világú kalandban, ahol a történelmet formáló kulcsfigurákkal és közönséges polgárokkal is találkozol, együtt keresve a fényt a sötétségben.
 

Haptikus visszajelzés: 
Érezd a harc minden rezdülését, ahogy a kardok összecsapnak és átütöd az ellenség védelmét a DualSense™ vezeték nélküli vezérlő haptikus visszajelzéseinek köszönhetően.

 

Adaptív ravaszok: 
Érezd az íjhúr feszülését és kanócos puskád ravaszának csattanását a DualSense vezeték nélküli vezérlő adaptív ravaszait használva.

 

Tempest 3D AudioTech:
Merülj el teljesen Japán Bakumacu korszakában – a főváros nyüzsgő utcái és a természet nyugalmas hangjai egyaránt körülölelnek majd a tájat járva a 3D térhangzásnak köszönhetően.

 

Ultragyors SSD:
Vesd magad azonnal az akció forrongó középpontjába a PlayStation®5 konzol villámgyors SSD-jével.

 

Lenyűgöző látványvilág:
Fedezd fel a XIX. századi Japán gyönyörűen kidolgozott mását, ahol az ország páratlan részletességgel feltárulkozó tájain saját sorsod ura lehetsz.

*3D hangzás beépített TV-hangszórón vagy sztereó USB-fejhallgatón keresztül.
 


 

Adatlap

Platform PlayStation 5
Korhatár 18 év
Típus Játékszoftver
Kiadás Standard
Műfaj RPG

Hasonló termékek