Kosár

Sencor SSI 2028YL fehér-napsárga gőzölős vasaló
Sencor SSI 2028YL fehér-napsárga gőzölős vasaló
Sencor SSI 2028YL fehér-napsárga gőzölős vasaló

Sencor SSI 2028YL fehér-napsárga gőzölős vasaló (40023171)

Márka: SENCOR

Bruttó
7 614 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 40023171

EAN: 8590669092956

Leírás

SSI 2028YL GŐZÖLŐS VASALÓ

A Sencor SSI 2028YL vasaló nemesacél gőzölő vasalófelülettel rendelkezik, mely könnyedén használható bármilyen textílián. Az átlátszó víztartálynak köszönhetően bármikor nyomon követhető, mikor kell a gőzöléshez a vizet újratölteni. A tartály könnyen, egyszerűen feltölthető. A fokozatmentes hőmérséklet és a gőzkiáramlás szabályzási lehetősége szintén megkönnyíti a vasalást, mint a beépített gomb által választható extra funkciók vízpermetezés, gőzlövet és a függőleges gőzölés. A megfelelő hőmérséklet beállítás mechanikusan történik és jelzőfény mutatja a hőmérséklet elérését.  A hálózati kábel 360 °-ban elforgatható a vasalás közbeni elcsavarodás és az összegubancolódott vezeték elkerülése érdekében. Az öntisztító Self-cleaning rendszer megbízhatóan távolítja el az ásványi lerakódásokat.

NEMESACÉL VASALÓFELÜLET A HOSSZÚ ÉLETTARTAMÉRT

A vasaló nemesacél kialakítású vasalófelülete nagyon fontos a megfelelő funkcionalitás szempontjából. Emiatt az SSI 2028YL vasaló nemesacél vasalófelülettel lett felszerelve, amely szinte kivétel nélkül, minden szöveten kiválóan csúszik és optimálisan osztja el a gőzt a stratégiailag elhelyezett gőzkimeneteken keresztül. A hosszú élettartamot a kiváló minőségű nemesacél garantálja Önnek.

200 ML-ES VÍZTARTÁLY

A vasalás során valószínűleg különösen a gőz funkciót fogja használni. Ezért volt fontos, hogy víztartályt építsenek a vasalóba. A Sencornál arra is ügyeltek, hogy valóban nagy kapacitású legyen. Űrtartalma 200 ml, átlátszó anyagból készült. Mindig könnyen láthatja, hogy ideje utántölteni a vizet.

A HŐMÉRSÉKLET BEÁLLÍTÁSÁT JELZŐLÁMPA

Fontos, hogy vasalás közben ellenőrizze a beállított hőmérsékletet. Pontosan erre a célra lett beépítve a LED jelzőlámpa, amely akkor világít, ha a forgó szabályozóval kiválasztja, hogy milyen hőmérsékletre melegedjen fel a készülék. A kívánt érték elérésekor a lámpa magától kialszik. Az 1600 W elérhető teljesítménynek köszönhetően nem kell sokat várnia, a vasalás elkezdéshez, a készülék gyorsan felmelegszik.

FUNKCIÓK, AMIK MEGKÖNNYÍTIK A MUNKÁT

A Sencor tervezői számos extra funkciót is beépítettek a készülékbe, amely az egyszerű és kényelmes felhasználás mellett a készülék hosszabb élettartamát hivatott elősegíteni.


Turbógőz funkció

A turbógőz gomb megnyomása után a vasalótalpból nagy mennyiségű gőz áramlik ki, amely a nagyon gyűrött ruhák vasalását teszi könnyebbé. A turbógőz funkció a vasaló függőleges helyzetében is lehet használni.  Selyem és műszálas anyagokhoz a gőzölés funkciót ne használja, mert a szövet anyaga károsodhat.


Self-cleaning rendszer

A vasalóba épített öntisztító Self-cleaning rendszer megbízhatóan távolítja el az ásványi lerakódásokat.

Adatlap

Alap szín Fehér
Egyéb szín Sárga
Szélesség (max.) 99
Magasság (max.) 125
Mélység (max.) 260
Nettó súly 0,6500000
Kábel hosszúság 190
Víztartály 0,2000000
Teljesítmény 1600
Utazásra tervezett Nincs
Folyamatos gőzkibocsátás 20
Gőzlövet funkció Van
Függőleges gőz funkció Van
Állítható gőz Van
Vízkőtelenítő funkció Van
Spriccelés funkció Van
Típus Gőzölős vasaló
Vasalótalp Rozsdamentes acél

Hasonló termékek