Kosár

Sencor SSM 3120WH fehér szendvicssütő
Sencor SSM 3120WH fehér szendvicssütő
Sencor SSM 3120WH fehér szendvicssütő
Sencor SSM 3120WH fehér szendvicssütő
Sencor SSM 3120WH fehér szendvicssütő

Sencor SSM 3120WH fehér szendvicssütő (41006512)

Márka: SENCOR

Bruttó
8 605 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 41006512

EAN: 8590669215362

Leírás

SSM 3120WH SZENDVICSSÜTŐ

A Sencor SSM 3120WH szendvicssütő praktikus fehér kivitelével felülmúlja összes eddigi elvárását a szendvicssütőkkel kapcsolatban. A modern design hasznos funkciókkal ötvözve kiemelkedővé teszi a kategóriájában. A készülék előnye a hőszigetelt fogantyú és burkolat, amely védelmet biztosít az égési sérülések ellen. A szendvicssütő hőbiztosítékkal, illetve piros és zöld jelzőfényekkel rendelkezik, melyek a sütő hőfokát jelzik.  A könnyen tisztítható tapadásmentes sütőfelületnek köszönhetően időt takarít meg a sütés befejezése után.

EGYSZERŰ MŰKÖDÉS

A sütőlapnak köszönhetően egyidejűleg 2 darab négyszög alakú szendvics süthető. A LED jelzőfényeknek köszönhetően a készülék használata szinte gyerekjáték. A felhasználó részére jelzi a melegedési és a sütésre kész állapotot egyaránt. A hideg érintésű felületnek köszönhetően a készülék borítása még használat közben sem forrósodik fel. A gyors felmelegedést és az optimális hőmérsékletet a készülék 700 W -os teljesítménye biztosítja.

KÉSZÍTSEN KLASSZIKUS NÉGYSZÖG ALAKÚ MELEGSZENDVICSET

Ki ne szeretné a klasszikus melegszendvicset, ami tökéletes választás kirándulásra, uzsonnára vagy egy gyors vacsorára. A szendvicseket a sonka és sajt hagyományos kombinációja mellett fűszerekkel (édes paprika), zöldségekkel (paradicsom) gazdagíthatja, vagy kísérletezhet a sajtválasztással. Választhat világos kenyeret, de a teljes kiőrlésű kenyér is tökéletes.

ÉDES SZENDVICSEK PILLANATOK ALATT

Van egy tippünk az Ön számára! A második sütőlap párost, négyzet alakú szendvicsek készítésére használják. Ideális választás édes kombinációkhoz. Próbálja ki például mogyoró- vagy más dióvajat banánnal együtt sütni. A szendvicsek ugyanolyan ízletesek lesznek sós kombinációban is. A felületek nagy méretének köszönhetően nagyméretű amerikai kenyeret is süthet.

NAGYON EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

A Sencor az Ön kényelmére is gondol, ezért tapadásmentes felületű lapokkal szerelte fel a szendvicssütőt. Ennek köszönhetően nem éghet oda az étel. Ezenkívül az egyszerű karbantartást is biztosított. Minden használat után mossa el a tányérokat, hogy ne rakódjanak le rásütött ételmaradékok. Egy textilkendővel együtt nagyon gyorsan és egyszerűen megteheti, és nem kell többé fáradságos időt töltenie a szennyeződések súrolásával.

Adatlap

Alap szín Fehér
Egyéb szín Fekete
Nettó súly 1
Kimeneti teljesítmény 700
Szélesség (max.) 23
Grill funkció Nincs
Mélység (max.) 21
Magasság (max.) 9
Jelzőfény Van
Csúszásgátló lábak Van
Szendvicsek/gofrik száma 2
Szendvics sütés Van
Sütőfelület Tapadásmentes
Gofrisütés Nincs
Cserélhető lapok Nincs
Típus Szendvicssütő

Hasonló termékek