Kosár

Logitech MX Master 3S MAC vezeték nélküli egér

Logitech MX Master 3S MAC vezeték nélküli egér (910-006572)

Márka: LOGITECH

Bruttó
42 930 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 910-006572

EAN: 5099206103757

Leírás

Termékleírás

 

Egy igazi ikon. Mac számítógépekre továbbfejlesztve.
Ismerje meg a Machez készült Logitech MX Master 3S egeret – egy ikonikus egér átdolgozását. macOS- és iPadOS-kompatibilis (A Windows és a macOS rendszertől eltérő operációs rendszerek esetén az eszköz alapfunkciói szoftver nélkül támogatottak) és zökkenőmentesen integrálódik az Apple ökoszisztémába a nagy teljesítmény érdekében, Mac-ihletésű színekkel, alig hallható kattintással és 8000 DPI-s, üvegen is működő érzékelővel (minimum 4 mm-es üvegvastagság esetén).

 

Képpontszintű pontosság 8000 DPI-s mozgáskövetéssel
A Machez készült MX Master 3S a valaha volt legpontosabb érzékelőnkkel van ellátva, amely következő generációs pontosságot és reakciókészséget kínál.

Dolgozzon nagy felbontású monitorokon a képpont pontosságú 8000 DPI-s optikai érzékelővel, amely gyakorlatilag bármilyen felületen követi a mozgást – még üvegen is (minimum 4 mm-es üvegvastagság esetén). Módosítsa a mozgáskövetés érzékenységét a Logi Options+ programban (A logitech.com/optionsplus weblapról tölthető le Windows és macOS rendszerre), és állítsa be az Önnek legmegfelelőbb értékre.

 

A kényelem találkozása a halk kattintásokkal
Alkosson, hozzon létre van csináljon meg valamit a megszokott kattintási érzet mellett, de kisebb zajjal. A halk kattintás kielégítő, puha tapintásos visszajelzést ad 90%-kal kisebb zajjal (A Machez készült MX Master 3-hoz képest a Machez készült MX Master 3S zajszintje 1 méter távolságból mérve 90%-kal alacsonyabb bal és jobb gombbal kattintás esetén is).

A kéztatáshoz igazodó ikonikus Machez készült MX Master 3S egyedi döntési szöge miatt a kar természetesebb helyzetet vesz fel a nagyobb kényelem érdekében.

 

1000 sornyi görgetés másodpercenként
A MagSpeed elektromágneses görgetés elég pontos ahhoz, hogy egy képponton álljon meg, és elég gyors ahhoz, hogy egy másodperc alatt 1000 sort átgörgessen. Ó, és szinte teljesen hangtalan. 

A kerék működése a megmunkált acélnak köszönhetően kiválóan észlelhető, és a kerék elég súlyos ahhoz, hogy olyan dinamikus tehetetlenséget nyújtson, amely érezhető, de nem hallható.

 

Azonnali csatlakozás, gyors töltés
A Machez készült MX Master 3S akár 70 napig bírja egyetlen teljes feltöltéssel – egy perc gyorstöltés után pedig három teljes órán át használható.(Az akkumulátor üzemideje a felhasználótól és a használati körülményektől függően változhat).. Töltéshez használja a mellékelt USB-C – USB-C töltőkábelt.

70 NAP TELJES FELTÖLTÉSSEL
3 ÓRA HASZNÁLAT 1 PERC TÖLTÉS UTÁN

Adatlap

Bluetooth Van
Anyag Műanyag
Alap szín Halványszürke
Szélesség (max.) 84,3000000
Magasság (max.) 51
Mélység (max.) 124,9000000
Csatoló felület Rádiós (RF) + Bluetooth
Gamer Nincs
Hatótávolság (max.) 10
Elem méret Beépített akkumulátor
Unifying Nincs
Technológia Optikai
Gomb + scroll 6+1
Felbontás 8000
Súly 141
Kapcsolódási technológia Vezeték nélküli
Javasolt felhasználás Univerzális
Ergonómikus Van
Görgők száma 1
Görgetés iránya Függőleges
RGB világítás Nincs

Hasonló termékek