Kosár

Arctic Liquid Freezer III - 280 A-RGB fehér processzor hűtő

Arctic Liquid Freezer III - 280 A-RGB fehér processzor hűtő (ACFRE00151A)

Márka: ARCTIC

Bruttó
36 371 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: ACFRE00151A

EAN: 4895213704557

Leírás

Termékleírás

 

Használatra kész - Egyszerű telepítés
A Liquid Freezer III azonnali használatra kész, köszönhetően az előre telepített, push konfigurációs hűtőventilátoroknak.

 


Csendes és nagy teljesítményű VRM ventilátor
Az alaplapok feszültségátalakítói gyakran a maximális hőmérsékleten működnek, energiaéhes CPU-kkal kombinálva. A toronyhűtőből származó légáramlás hiányának kompenzálására a Liquid Freezer III egy átdolgozott VRM ventilátorral működik. A 60 mm-es PWM-vezérlésű ventilátor csendes hűtést tesz lehetővé a csatlakozóaljzat területén, ha a VRM hűtése nem elegendő, rossz légáramlás vagy különösen túlhajtás esetén. Ez folyamatosan nagyobb terhelést és hosszabb élettartamot tesz lehetővé a feszültségátalakítók számára.

 


Optimalizált vízszivattyú
A Liquid Freezer III egy speciálisan kifejlesztett PWM vezérlésű vízszivattyúval van felszerelve, amelyet mind a teljesítmény, mind a zaj szempontjából tovább optimalizáltak. A meghosszabbított bordás felületű továbbfejlesztett hűtőlemeznek és az optimalizált vízcsöveknek köszönhetően a Liquid Freezer III növeli teljesítményét, miközben megőrzi a csendes működést.

 


Teljes vezérlés vagy egyszerű vezérlés
Két csatlakozókábel – két vezérlési lehetőség:

  • Külön szabályozás: A három különálló csatlakozókábellel a szivattyú, a VRM ventilátor és a hűtőventilátor egymástól függetlenül vezérelhető. Ez lehetővé teszi például, hogy a VRM ventilátor fordulatszámát a CPU-tól függetlenül szabályozzák, és a PWM-en keresztül a feszültségátalakítók hőmérsékletéhez analóg módon állítsák be.
  • All-in-One: A Liquid Freezer II-höz hasonlóan ez is lehetővé teszi az egész egység egyetlen csatlakozáson keresztüli vezérlését, ami által a hűtőventilátorok sebessége kerül kiadásra. A szivattyú, a VRM és a hűtőventilátorok ezért egyszerűen vezérelhetők egyetlen PWM beállítással.

 

Adatlap

Anyag alumínium
Fordulatszám 1900
Típus CPU vízhűtés
Csapágy típus Folyadékcsapágy (FDB)
Ventilátor szám 2
Szélesség (max.) 138
PWM szabályozó Van
Ventilátor átmérő 140
Magasság (max.) 38
AM5 Van
Mélység (max.) 317
LGA 1700 Van
Alap szín Fehér
AM4 Van
RGB világítás Van
LGA 2011/2011-v3/2066 Nincs
FM1/FM2/FM2+/AM2/AM3/AM3+ Nincs
sTRX4/TR4 Nincs
USB elosztó (HUB) Nincs

Hasonló termékek