Kosár

Lenovo Tab P12 (TB37FU) 12,7
Lenovo Tab P12 (TB37FU) 12,7
Lenovo Tab P12 (TB37FU) 12,7
Lenovo Tab P12 (TB37FU) 12,7
Lenovo Tab P12 (TB37FU) 12,7
Lenovo Tab P12 (TB37FU) 12,7
Lenovo Tab P12 (TB37FU) 12,7

Lenovo Tab P12 (TB37FU) 12,7" 4/128GB szürke Wi-Fi tablet + toll (ZACH0117GR)

Márka: LENOVO

Bruttó
157 406 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: ZACH0117GR

EAN: 197529309100

Leírás

Termékleírás

- Hozza lendületbe az elképzeléseit a tágas képernyőn

- A szuperlatív kikapcsolódás és szórakoztatás kulcsa

- Élje át az élénk 3K streamelést és a magával ragadó játékot a 12,7″ képernyőn

- Erőfeszítés nélküli párhuzamos feladatvégzés akár 4 osztott képernyővel és 5 lebegő ablakkal

- Fedezze fel az olvasási üzemmódot háttérzenével, hogy teljesen belefeledkezhessen az olvasnivalókba

- Optimalizálja a feladatvégzési hatékonyságot a ThinkPad gépek által ihletett billentyűzettel és érintőtollal

Szünethez méltó látvány és hangok
A Lenovo Tab P12 táblagéppel kapcsolatban az egyetlen felelőssége, hogy szánjon egy kis időt önmagára. Élvezze a moziszerű hangzást és látványt bárhonnan az 1080p streaming minőségével és a négy Dolby Atmos® hangolású JBL hangszóróval. Lazítson teljesen a kifinomult környezeti fénybeállítással, amely az élvezetes tartalomnézéshez van kialakítva, és a környezet fényerejéhez igazodik. Foglaljon helyet, streameljen és lazítson a 12,7 colos 3K képernyővel, amelyet a szórakoztatása céljából fejlesztettünk, akár két kurzus között vagy vizsgákra tanulás közben.

Villantson a játékban
Játsszon az Xbox Cloud Gaming szolgáltatással a 8 magos processzoron a gyors, érzékenyen reagáló játékmenet érdekében. Táplálja a sebesség és a bővebb adatkapcsolati lehetőségek iránti étvágyát a WiFi 6 gyorsabb összeköttetéseivel, alacsonyabb látenciájával és nagyobb kapacitásával.

* Jognyilatkozat: A kontroller külön kapható. Xbox Game Pass Ultimate előfizetés szükséges. Bankkártya szükséges. A szolgáltatásra feltételek, kizárások és streamelési korlátozások vonatkoznak. A katalógus az idő múlásával, régiónként és eszközök szerint váltakozik.

Töltsön kevesebbet, rögzítsen többet
Elege van a konnektorhoz kötöttségből? Felejtse el a táblagépe feltöltését, és koncentráljon energiaszintje helyreállítására. A 10.200 mAh kapacitású akkumulátorral a streamingtől a játékon át az olvasásig minden belefér anélkül, hogy szünetet kellene tartani a töltés miatt. Ez több szórakozást és kevesebb megszakítást jelent, így az időbeosztásától függetlenül beiktathat egy kis én időt.

Friss, szórakoztató és mesés
Engedje szabadjára kettősségét a Lenovo Tab P12 táblagéppel. Erőfeszítés nélkül stílusos, egyetlen idomból készült elegáns fém unibody gépházba bújtatott üzlettárs és személyes oázis. Válogasson a viharszürke és a zab színek között, a hangulatához illeszkedően. Az egyedi stílusát visszhangozva tökéletes a vállalati nyüzsgéshez vagy a kávézós lazulásokhoz. Kényeztesse magát a szabadidejében egy olyan eszközzel, amelyben a funkcionalitás és a stílusosság egymásra talál.

A profi munkanapló
Fedezze fel a munka és a jó közérzet harmóniáját a Lenovo Tab Pen Plus digitális tollal. Az intelligens funkciókkal kibővített eszköz tökéletes partner jegyzeteléshez vagy vázlatkészítéshez. Fogja munkára a mellékelt Nebo szoftver erejét a precíz szerkesztéshez. Karolja fel az intelligensebb tanulási élményt, amely könnyedén átvált a vállalati és a kreatív munkák között. Tab Pen Plus digitális toll: híd a tárgyalótermi brillírozás és a hétvégi csodák között.

Lazítson és olvasson
Feledkezzen bele egy lebilincselő regénybe a Tab P12 táblagép testre szabható színes kijelzőjével. Ugorjon fejest az érzéki élményben a 20 dalból álló, a történetet kiegészítő, gondosan összeválogatott lejátszási listánkkal. A környezeti fényhez igazodó kijelzővel optimalizált eszközzel a hosszan tartó olvasásnak hódolhat anélkül, hogy megerőltetné a szemeit. A Tab P12 az útlevele az irodalmi kirándulásokhoz, amely készen áll, amikor csak kedvet kap az olvasáshoz. Élvezze a személyre szabott olvasási szünetet úgy, ahogyan szeretné.

Minden önről szól
A Tab P12 táblagéppel átalakíthatja a virtuális összefutásokat. A 13 megapixeles, ultra nagy látószögű előlapi kamera mesterséges intelligenciával működő arckövetéssel és RGB-érzékelővel rendelkezik, így 50 cm (19,69″) távolságon belül végig éles marad a képeken. A Zoom, a Teams, a WhatsApp és a Google Duo szolgáltatásokkal kompatibilis Tab P12 a videohívásokat jóról kivételes szintre emeli. A munkahelyi megbeszélésektől a rég látott barátokkal behozott lemaradásig valamennyi érintkezést tiszta és élénk élménnyé tehet.

Sima és gyors váltás a feladatok között
Engedje szabadjára a feladatvégzési hatékonyságát a Tab P12 táblagép gördülékeny feladatváltásával. A nyolcmagos processzor teljesítményével gyors párhuzamos feladatvégzést élvezhet, hogy több szabadideje maradjon. Váltogasson szabadon a játék, az írás és a feladatok ellátása között az akár 4 osztott képernyővel és 10 lebegő ablakkal, amely könnyedé teszi a több alkalmazás használatát. A Tab P12 a belépője a szabadidő hatékony eltöltéséhez, a munka és a szórakozás egyensúlyozásához, alkalmazásról alkalmazásra. Élje át az erőfeszítés nélküli kikapcsolódást egy olyan táblagéppel, amelyet a változatos életmódjához alakítottunk ki.

Hatékony feladatvégzés, amely oda megy, ahova Ön
Tapasztalja meg a hordozható szórakozást a Tab P12 táblagép billentyűzetével. A ThinkPad ihlette kialakítása a laptopok érzetét nyújtja, azok súlya nélkül. Élvezze a gyors, kényelmes gépelést a gombok 0,2 mm-es homorúságával és 19 mm-es osztásával, a könnyed mozgást a képernyőn a beépített érintőpaddal és a 16 funkcionális gyorsbillentyűvel. Az érintőtollának kialakított tartóval felkészülten várhatja a kreativitás szikráját. Tökéletes cikkek szerkesztéséhez, gondolatok lejegyzeteléséhez vagy a programozáshoz út közben. A mobil munkaterülete új értelmet nyert.

A specifikációk régiótól és típustól függően eltérőek lehetnek.

Adatlap

Operációs rendszer Android 13
Kijelző méret 12,7000000
Képátló 32,2500000
Kijelző típus Érintőképernyő
Kijelző felbontás 2944x1840
WiFi 802.11 ax
Bluetooth 5.1
Háttértár méret 128
Memóriakártya maximális mérete 1000GB
Belső memória 4
CPU típus MediaTek Dimensity 7050
Hátlapi kamerák mennyisége 1
Hátlapi kamera felbontás 13
Előlapi kamera felbontás 8
Hangszóró modulok száma 4
USB Type-C Van
Elektromos töltés 10200
GPS Van
Ujjlenyomat olvasó Van
Giroszkóp Van
Gyorsulásmérő Van
Alap szín Szürke
Anyag fém
Nettó súly 0,6150000
Szélesség (max.) 293,3700000
Magasság (max.) 6,9000000
Mélység (max.) 190,7600000
Érintőceruza Van
Iránytű Van
Mikrofon Van

Hasonló termékek