Kosár

Xiaomi Redmi Watch 3 Active Gray okosóra
Xiaomi Redmi Watch 3 Active Gray okosóra

Xiaomi Redmi Watch 3 Active Gray okosóra (BHR7272GL)

Márka: XIAOMI

Bruttó
16 271 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: BHR7272GL

EAN: 6941812726457

Leírás

Termékleírás

Ultranagy méretű 1.83" kijelző
Könnyebben áttekinthető

A vadonatúj, ultranagy és fényes 1,83"" kijelző gazdag színekkel, tiszta megjelenítéssel és lenyűgöző látvánnyal rendelkezik, így az üzenetértesítéstől az edzésadatokig mindent láthatsz egyetlen pillantással. A 2,5D ívelt, nagy szilárdságú üveg elegánsabb megjelenést és jobb kopásállóságot tesz lehetővé.

Több, mint 200 óraszámlap
Változtasd kedved szerint
A több, mint 200 óraszámlap lehetővé teszi, hogy tetszés szerint válts témát. Könnyen megmutathatod személyiségét egy kézfelemeléssel.
*A jelenlegi albumos óralap csak Androidos ügyfelek számára érhető el

Klasszikus téglalap alakú tok
Fémes kivitelű középső keret
A klasszikus és egyszerű téglalap alakú óraház NCVM-megmunkálással készült testtel rendelkezik, amelynek fémes fényezése kiemeli a megjelenést. Kétszínű (matt és ezüst) megjelenése is stílusosságot tükröz.

Elegáns kétszínű test
Színes szíjak a könnyű párosításért
A négy szíjszín a kétszínű testtel párosítva különböző vizuális élményt nyújt, és segít a stílusos színek kombinálásában.
* A zöld és sárga pántok kiskereskedelmi tartozékok, és külön kell megvásárolni őket.

Bluetooth hanghívások*
Egyszerű és kényelmes
Csatlakoztasd órádat okostelefonodhoz Bluetooth-on keresztül. A telefonhívások az órán egyetlen érintéssel megválaszolhatók. Akár dolgozol, akár sportolsz, felemelheted a kezed, hogy lazábban és kényelmesebben válaszolj a telefonhívásokra.
*A harmadik féltől származó alkalmazásból indított hanghívások jelenleg nem támogatottak.

100+ fitnesz üzemmód
Professzionálisabb és szabadabb gyakorlás
A Redmi Watch 3 Active több, mint 100 sportmódot kínál, köztük 10 professzionális sportmódot*. A beépített érzékelők és a professzionális sportalgoritmusok képesek figyelni és elemezni a testedet, amikor a kedvenc sportodat űzöd, és egy pillantással megmutatják az erőfeszítéseidet.
*10 professzionális sportmód: kültéri futás, futópad, kültéri kerékpározás, gyaloglás, terepfutás, túra, hegymászás, ellipszis, evező, ugrókötél.

5 ATM vízállóság
Élvezd a csobbanást
Akár a sekély vízben fürdesz, akár búvárkodsz, az órát mindig viselheted. 5 ATM vízállósági besorolásnak* köszönhetően a mindennapi viselet még gondtalanabb.

A vér oxigéntelítettségének érzékelése
Tudj meg többet a fizikai állapotodról
A professzionális optikai oxigénszintmérő érzékelő érzékeli a vér oxigéntelítettségét, és alacsony vér oxigénszint esetén figyelmeztet, folyamatosan odafigyelve az egészségedre.

Egész napos pulzusmérő
Légy figyelmes a szívritmus változásaira
A készülék a nap 24 órájában képes figyelni a pulzusszámod, így egy pillantással láthatod a változásokat. Riasztásokat küld, ha a pulzusszámod magas, így éjjel-nappal figyeli az egészséged.

Tudományos alvásfigyelés
Alvás, mesterfokon
A Redmi Watch 3 Active képes pontosan rögzíteni az alvás időtartamát és állapotát azáltal, hogy folyamatosan figyeli a vér oxigénszintjét és a pulzusszámot a különböző szakaszokban, mint például a mélyalvás és a könnyű alvás, és a megfigyelési adatok alapján alvásjavító javaslatokat ad az alvásminőség optimalizálása érdekében.

Mágneses töltés
12 napos extra hosszú akkumulátor-üzemidő 
Óvatosan helyezd az órát a töltő közelébe, és automatikusan elkezd tölteni. Az alacsony energiafogyasztású hardver és szoftver kombinációja akár 12 napos akkumulátor-üzemidőt* biztosít, így nem kell aggódnod az akkumulátor élettartama miatt.

Adatlap

Bluetooth 5.3
Vízálló Van
Bluetooth Van
Eszköz kompatibilitás Xiaomi
Kijelző méret 1,8300000
Érintőkijelző Van
Támogatott mobil operációs rendszerek Android, iOS
Elem élettartama 12
Pántméret 135-200mm
Forma Négyszögletes
Típus Okosóra
Kapocs színe Szürke
Magasság (max.) 469
Mélység (max.) 388
Szélesség (max.) 109
Alap szín Szürke
Szíj színe Szürke

Hasonló termékek