Leltár miatt zárva. Nyitás: 2024.01.08

Kosár

Super Mario Maker 2 Nintendo Switch játékszoftver
Super Mario Maker 2 Nintendo Switch játékszoftver
Super Mario Maker 2 Nintendo Switch játékszoftver
Super Mario Maker 2 Nintendo Switch játékszoftver

Super Mario Maker 2 Nintendo Switch játékszoftver (NSS669)

Márka: NINTENDO

Bruttó
20 923 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: NSS669

EAN: 0045496424343

Leírás

Szegd meg a szabályokat az új Super Mario pályákkal, amikről mindig is álmodtál a Super Mario Maker 2 segítségével, kizárólag Nintendo Switch konzolon! A rendelkezésedre álló rengeteg új eszközzel, pályaelemmel és funkcióval szabadon engedheted képzelőerődet, és egyedi pályákat fabrikálhatsz, amiket aztán barátaiddal és a világ minden részén élő játékosokkal megoszthatsz.

KELTSD ÉLETRE ÖTLETEIDET!

Saját Super Mario pályáid elkészítése gyerekjáték, és ráadásul most akár ketten együtt is építkezhettek egy képernyőn. Egyszerűen válassz ki, és helyezz el ikonikus tárgyakat és ellenségeket, ahova csak kedved tartja, és válogass a sok-sok különböző téma és stílus közül – mint például az új Super Mario 3D World stílus! Még arra is lehetőséged van, hogy ismerős elemeket összekombinálj, és hihetetlen, Super Mario játékban eddig még sosem látott dolgokat hozz létre!

JÁTSSZ, AHOGY NEKED TETSZIK!

Segíts újraépíteni Peach hercegnő kastélyát az új Story módban. A több mint 100 eredeti szinttel, amiket a Nintendo tervezett, biztosan elegendő trükkhöz és inspirációhoz fogsz jutni játék közben, amik segítenek saját alkotásaid elkészítésében!
Meg akarod mutatni alkotásaidat barátaidnak is? Hozz létre egy virtuális szobát, és akár négy játékos egyszerre is megpróbálhatja végigvinni az általad készített pályát helyi vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, saját Nintendo Switch konzolján. Játssz Mario, Luigi, Toad vagy Toadette képében, és kezdődjön a móka!

ADJ ÉS KAPJ VISSZA!

A Nintendo Switch Online tagsággal csatlakozhatsz a lenyűgözően kreatív Super Mario Maker 2 közösséghez, és feltöltheted pályáidat, hogy mások is kipróbálhassák! Végtelen mennyiségű, már elkészített pályához is hozzáférhetsz, amiket a közösség tagjai készítettek, és azonnal kipróbálhatsz, vagy elmentheted konzolodra, hogy később offline játszhass vele.

Adatlap

Korhatár 3 év
Típus Ügyességi
Platform Nintendo Switch
Típus Játékszoftver
Műfaj Ügyességi

Hasonló termékek