Kosár

Thrustmaster TS-XW kormány szervo alap
Thrustmaster TS-XW kormány szervo alap
Thrustmaster TS-XW kormány szervo alap
Thrustmaster TS-XW kormány szervo alap
Thrustmaster TS-XW kormány szervo alap

Thrustmaster TS-XW kormány szervo alap (4060199)

Márka: THRUSTMASTER

Bruttó
227 752 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 4060199

EAN: 3362934002725

Leírás

   

KEFE NÉLKÜLI ERŐS SZERVOMOTOR

 

A TS-XW Servo Base alapba épített 40 wattos kefe nélküli motor erőteljes Force Feedback élményt és elképesztő gyorsaságot biztosít (dinamikus nyomaték).

 

KÉTSZÍJAS ÉS FOGASKERÉK RENDSZER

 

A rendszer sajátossága a fém golyós csapágyon található tengely, mely a lineáris teljesítményért felel a T-LIN technológiának köszönhetően. Szuper egyenletesen működik, játék közben is csendes, így igazán élethű élményt nyújt minden verseny alkalmával.

 

BEÉPÍTETT HŰTŐRENDSZER

 

A MCE (Motor Cooling Embedded) hűtőrendszer (US010441882B2 szabadalom) felelős a motor dinamikus teljesítményéért, anélkül, hogy az túlmelegedne vagy hangossá válna.

 

   

TURBO TÁPEGYSÉG

 

A külső Turbo tápegység állandó energiát és csúcsteljesítményt biztosít, azonnal reagálva a játékban felmerülő bármely gyors kérésre. A gyűrű alak, 86%-os optimális erőhatékonyságot tesz lehetővé (csak 14% hőt generálva).

 

A THRUSTMASTER LEVEHETŐ KORMÁNYAIHOZ TERVEZVE

 

A TS-XW Servo Base kompatibilis az összes Thrustmaster levehető kormánnyal (külön kapható) — aminek köszönhetően gond nélkül élvezheted például a Sparco R383 Mod rally és az extrém egy-üléses TM Open Wheel versenyeket is.

 

KOMPATIBILIS VÁLTÓKKAL ÉS PEDÁLSZETTEKKEL

 

A TS-XW Servo Base tökéletesen kompatibilis a Thrustmaster termékcsalád sebességváltóival, kézifékjeivel és pedálszettjeivel is (külön kapható), beleértve a TH8A váltót és a T-LCM Pedals pedálszettet is.

Adatlap

Alap szín Piros
Egyéb szín Fekete
Vezetékes Van
Kompatibilitás PC,Xbox Series X

Hasonló termékek