Kosár

Toshiba MWP-MG20P BK fekete mikrohullámú sütő
Toshiba MWP-MG20P BK fekete mikrohullámú sütő
Toshiba MWP-MG20P BK fekete mikrohullámú sütő
Toshiba MWP-MG20P BK fekete mikrohullámú sütő
Toshiba MWP-MG20P BK fekete mikrohullámú sütő
Toshiba MWP-MG20P BK fekete mikrohullámú sütő
Toshiba MWP-MG20P BK fekete mikrohullámú sütő

Toshiba MWP-MG20P BK fekete mikrohullámú sütő (MWP-MG20P (BK))

Márka: TOSHIBA

Bruttó
39 837 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: MWP-MG20P (BK)

EAN: 6944271658949

Leírás

MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ TOSHIBA 20L

A TOSHIBA MWP-MG20P mikrohullámú sütő 44 cm széles és 35,9 cm mély. A készülék gyors leolvasztással és időzítővel rendelkezik. A mikrohullámú sütő teljesítménye 700 W, a grillé 1000 W.
 

 

GRILL FUNKCIÓ

Barbecue a tél közepén? Bízza a TOSHIBA MWP-MG20P mikrohullámú sütő grill funkciójára, amely lehetővé teszi, hogy ropogósra, és zsír nélkül melegítsd fel őket. Sokkal gyorsabban, mint a sütőben.
 

FUNKCIONALITÁS VS TELJESÍTMÉNY

Sütő alacsony teljesítményen tökéletesen lágyítja a fagylaltot. Közepes-alacsony teljesítmény a kiolvasztáshoz, a levesek melegítéséhez vagy a vaj olvasztására alkalmas. A közepes teljesítmény ideális pörkölt vagy hal melegítésére. Közepesen magas teljesítmény rizs, hús, kész ételek melegítésére alkalmas. Nagy teljesítmény használatával tejet és egyéb italokat és zöldségeket melegíthet. A C1 aktiválja a grillt kolbászok, steak és tenger gyümölcsei sütéséhez. C2 hússzeletek, C3 pedig nagy adag húsok, például egész csirke sütéséhez, a grill pedig tökéletes kenyérsütésre.
 

GYORS KIOLVASZTÁS

Gyorsan kiolvasztja az előre elkészített ételeket, és ismét élvezheti a frissességüket. A  TOSHIBA MWP-MG20P mikrohullámú sütő segít az ételek idő vagy súly szerinti kiolvasztásában.
 

IDŐZÍTŐ
Állítsa a POWER gombot a kívánt teljesítményszintre, majd forgassa el az IDŐZÍTŐ gombot a főzési idő beállításához a főzési utasításoknak megfelelően. A TOSHIBA MWP-MG20P (BK) mikrohullámú sütő automatikusan elkezdi a főzést, majd kikapcsol. Ne felejtse el az időzítőt 0-ra állítani, amikor nem használja a készüléket.
 

TAPADÁS
A TOSHIBA MWP-MG20P mikrohullámú sütőt az asztallapra helyezheti, és nem kell aggódnia, hogy véletlenül elmozdul vagy felborul. Csúszásmentes betétje nagyon jó fogást biztosít.
 

BIZTONSÁG
A TOSHIBA MWP-MG20P mikrohullámú sütő gyártása során felhasznált anyagok szigorú minőségi előírásoknak felelnek meg, és a legmagasabb szintű tűzbiztonságot biztosítják.
 

LED VILÁGÍTÁS
A TOSHIBA MWP-MG20P mikrohullámú sütőben lévő LED világítás segítségével nyomon követheti, mi történik az étellel. Lehet, hogy hamarabb elkészül, mint gondolná?
 

STABIL EDÉNYTARTÓ
A TOSHIBA MWP-MG20P mikrohullámú sütő 255 mm átmérőjű forgó üveglapján tökéletesen elférnek edényei. Nagyon stabil, így sokkal könnyebben be- és kivehető az étel.
 

Adatlap

Alap szín Fekete
Nettó súly 11,4000000
Fogyasztás 700
Szélesség (max.) 44
Grill funkció Van
Mélység (max.) 35,7000000
Magasság (max.) 25,9000000
Űrtartalom 20
Funkciók Melegítés,kiolvasztás,grillezés
Mélység (max.) 33,4000000

Hasonló termékek