Kosár

Tracer Studio Omni-directional Jack 3.5mm zajszűrős fekete mikrofon
Tracer Studio Omni-directional Jack 3.5mm zajszűrős fekete mikrofon
Tracer Studio Omni-directional Jack 3.5mm zajszűrős fekete mikrofon

Tracer Studio Omni-directional Jack 3.5mm zajszűrős fekete mikrofon (TRAMIC43948)

Márka: TRACER

Bruttó
2 672 Ft
3 170 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: TRAMIC43948

EAN: 5907512850121

Leírás

Erőteljes, de kompakt méretű mikrofont keres? A Tracer Studio egy kis mikrofon, mint egy színpadi eszköz; a kiváló hangminőség és a szilárd felépítés a fő előnye. Minimalista dizájnnal, kiváló hangzással és magas szintű zajcsökkentéssel is büszkélkedhet. Ez a klasszikus többirányú mikrofon tökéletes lesz otthoni YouTube-felvételekhez, Skype-konferenciákhoz vagy karaoke-estekhez – levehető a mikrofonállványról. Nem kell aggódnia az illesztőprogramok bonyolult telepítése és a hardverkonfiguráció miatt – a termék csatlakoztatása után azonnal használatra kész!

  • Minimalista, klasszikus design
  • Zajcsökkentés
  • Robusztus fémszerkezet
  • Beépített be/ki kapcsoló

Kompakt méret
A színpadi eszközre emlékeztető apró Tracer Studio mikrofon minden felhasználót lenyűgöz. A készülék strapabíró, stabil állványra van helyezve, így kényelmes és kényelmes a hosszú Skype-konferenciák során.

Omni-directional mikrofon
A Tracer Studio omni-directional mikrofonja mindenhonnan gyűjti a hangokat, így akkor használható, ha egyszerre szeretne felvételt készíteni egy embercsoportról, pl. egy éneklő zenekarról.

Háttérzaj csökkentése
A Tracer Studo készülék jelentős előnye a zajcsökkentő funkció – kiküszöböli a nem kívánt háttérhangokat, ami garantálja a célhang „tiszta”, zajmentes rögzítését.

Adatlap

Alap szín Fekete
Formátum Mikrofon
Kábel hosszúság 180
Jack 3,5mm Van

Hasonló termékek