Kosár

Uni ONE UMN-S piros zselés rollerirón

Uni ONE UMN-S piros zselés rollerirón (2UUMNSP)

Márka: UNI

Bruttó
653 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: 2UUMNSP

EAN: 4902778261255

Leírás

Az "uni-ball one" újonnan kifejlesztett tintával, kiemelkedően szép, egyszerű és áramvonalas megjelenéssel rendelkezik.
Az "uni-ball one" fekete tintája sokkal sötétebb, mint a hagyományos fekete zselés tollé, és a színes tinták is sokkal élénkebb színűek, mint a hagyományos zselés tollaké.
Ha az "uni-ball one"-nal írt jegyzetekre visszatekintünk, észrevehető, hogy sokkal tisztábbak és markánsabbak a jegyzetek, mint korábban.
Végeztünk egy kutatást a Ritsumeika Egyetemmel, amely során összefüggést kerestünk a memória és az írás kapcsolata között a kognitív pszichológia szempontjából. A kutatás eredménye megerősítette, és most már bizton állíthatjuk, hogy a sötétebb és a tisztább vonalak jobban segítik a memorizálást.
Büszkék vagyunk rá, hogy az uni-ball one elnyerte az iF design díjat 2021-ben (az iF design díj az egyik legfontosabb design jellegű kitüntetés a világon. 65 éve arra törekszenek a gyártók és a designerek, hogy elnyerjék a nemzetközileg is elismert iF megjelölést.
Az iF design díj egyet jelent a kivételes designnal és a kitűnő szolgáltatással.) Golyó anyaga: rozsdamentes acél. Golyó mérete: 0,5 mm. Iráshossz: kb. 400 m

Adatlap

Írószer típusa Zselés rollerirón
Írás színe Piros
Vonalvastagság 0,25mm
Kiszerelés db 1
Test színe Fehér
Tinta típusa Zselés
Írószer kialakítása Nyomógombos
Egyéb tulajdonság 400m íráshossz

Hasonló termékek