Kosár

Wacom One S digitális rajztábla
Wacom One S digitális rajztábla
Wacom One S digitális rajztábla
Wacom One S digitális rajztábla
Wacom One S digitális rajztábla

Wacom One S digitális rajztábla (CTC4110WLW1B)

Márka: WACOM

Bruttó
53 691 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: CTC4110WLW1B

EAN: 4949268623360

Leírás

Wacom One több, mint ha csak egy tollal remekül használható tábla lenne, amellyel új módon fejezheted ki magad. Tapasztald meg a toll zökkenőmentes pontosságát, ahogy az ultra-rezonáló táblán siklik, és könnyedén életre kelti művészi elképzeléseidet. Tedd meg az első lépéseket, és nézd meg, hová vezet, a bónusz szoftverekkel, oktatóprogramokkal és izgalmas közösségi élményekkel.

Minden amire szükséged van
A Wacom One modellek kompakt kialakításukkal tűnnek ki. A vastagságuk mindössze 7,9 mm-es, annak ellenére, hogy beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, így a mindennapi társaddá válik. Ráadásul az értékes tanulási tartalmakat összegző The Wacom Adventure Program segítségével most már Te is készen állhatsz arra, hogy kibontakoztasd kreativitásodat.

Tedd a magadévá
Új eszközeinkkel gyorsan és egyszerűen elsajátíthatod a rajzolás alapjait a digitális világban. Megtarthatod a tollal a papíron való rajzolás természetes érzését, miközben a digitális munka minden előnyét is élvezheted. A Wacom One termékek fantasztikus testreszabási lehetőségeket kínálnak a kreatív élmény személyre szabásához, most szabadon választhatod ki a számodra leginkább tetsző kombinációt.

Egyedi csatlakozás
A Wacom One csatlakoztatási módját a különböző kábel lehetőségekkel ezentúl te választhatod meg, saját igényeid szerint. Teljes mértékben testre szabhatod az élményt. Mindemellett minden kábelváltozat egyedi kiegészítőkkel érkezik, hogy még kényelmesebb és hatékonyabb legyen a használat.

Elkötelezett környezetbarát
Kiemelten kezeltük a fenntartható anyagok használatát a Wacom One-ban és a csomagolásban, így a termékek és szállításuk környezetbarátabbá vált. Minden csomagolásunkból eltávolítottuk a kőolajból származó műanyagot, és megnöveltük a garanciák hosszát, hogy a készülékek javítására összpontosítsunk a csere helyett.

Specifikációk

  • Termékkód: Wacom One S: CTC4110WL
  • Méret: Wacom One S: 188 x 141 x 8 mm
  • Aktív terület: Wacom One S: 152 x 95 mm
  • Súly: Wacom One S: 200 gramm
  • Kompatibilis : Wacom One Standard Pen
    Termékkód: CP92303B2Z

Adatlap

Szélesség (max.) 188
Magasság (max.) 141
Mélység (max.) 8
Nettó súly 0,2000000

Hasonló termékek