Kosár

Western Digital 3,5

Western Digital 3,5" 2000GB belső SATAIII 5400RPM 64MB PURPLE WD23PURZ winchester 3 év (WD23PURZ)

Márka: WESTERN DIGITAL

Bruttó
27 060 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: WD23PURZ

EAN: WD23PURZ-85C5HY0

Leírás

Termékleírás

 
 

Kompromisszumok nélküli felügyeleti tárhely

A WD Purple meghajtókat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a napi 24 órában 7 napos videofelügyeleti felvétel kihívásainak. Ezeket a meghajtókat kifejezetten felügyeletre tervezték, hogy ellenálljanak a megnövekedett hőingadozásoknak és a berendezések rezgésének NVR-környezetben. Egy átlagos asztali meghajtót úgy terveztek, hogy csak rövid időközönként működjön, nem pedig a nagyfelbontású felügyeleti rendszerek zord, 24 órás, állandóan bekapcsolt környezetére. A WD Purple meghajtókkal megbízható, felügyeleti osztályú tárhelyet kap, amelyet a biztonsági rendszerek széles skálájával teszteltek. Az exkluzív AllFrame™ technológia segít csökkenteni a képkockák elvesztését és javítja az általános videólejátszást.

 

Iparágvezető tárolás. Megbízható felügyelet
A Western Digital több mint egy évtizede biztosít felügyeleti szintű tárolást. A WD Purple felügyeleti tárolóval a meghajtókat magas hőmérsékletű, állandóan bekapcsolt felügyeleti rendszerekhez tervezték, így Ön megbízhat a minőségi videóban, amikor a legnagyobb szüksége van rá.

 

A Western Digital exkluzív AllFrame™ technológiája
Minden WD Purple meghajtó AllFrame™ technológiával van felszerelve, amely segít csökkenteni a képkockák csökkenését, valamint javítja a videórögzítést és lejátszást.

 

Továbbfejlesztett munkaterhelés-besorolások
A WD Purple meghajtók akár 180 TB/év terhelési besorolással rendelkeznek – ez az asztali meghajtók háromszorosa –, hogy megfeleljenek az általános videomegfigyelő DVR és NVR rendszerek egyedi igényeinek.

 

Több kamera, több adatfolyam
A modern felvevők mostantól több videofolyamot támogatnak kameránként. A WD Purple meghajtók legfeljebb 64 egyfolyamos HD kamerát támogatnak. A sok lehetőségnek köszönhetően a jövőben rugalmasan frissítheti vagy bővítheti biztonsági alkalmazásait.

 

Felügyeleti megoldásokhoz tervezve
Az akár 1 millió órás MTBF WD Purple meghajtókat a nap 24 órájában működő általános felügyeleti DVR-ekhez és NVR-ekhez tervezték. 

 

Széleskörű kompatibilitás. Zökkenőmentes integráció
A WD Purple merevlemezek a kompatibilitást szem előtt tartva készültek, így gyorsan és zökkenőmentesen bővítheti felügyeleti rendszerének kapacitását. Az iparágvezető házak és lapkakészletek széles választékának köszönhetően biztosan megtalálja az Önnek megfelelő DVR vagy NVR konfigurációt.

 

Adatlap

Háttértár méret 2000
Háttértár fordulatszám 5400
Formátum 3,5"
Belső cache 64
Dual Port Nincs
Hot Plug Nincs
Gamer Nincs
Serial ATA 1 Nincs
Serial ATA 2 Nincs
Serial ATA 3 Van
IDE Nincs
SAS 3G Nincs
SAS 6G Nincs
Fibre Channel Nincs
Audio-Video Van
MAC Nincs
SAS 12G Nincs

Hasonló termékek