Kosár

Xiaomi Oclean X Pro Digital szónikus arany elektromos okos fogkefe

Xiaomi Oclean X Pro Digital szónikus arany elektromos okos fogkefe (C01000383)

Márka: XIAOMI

Bruttó
30 735 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: C01000383

EAN: 6970810552553

Leírás

Itt az Oclean X Pro Digital, a világ első intelligens kijelzővel felszerelt fogkeféje. Minden fogmosás közben gondosan elemzi a fogmosási rutinodat, és a kijelzőn látható a kihagyott területek, amiket egy gombnyomással azonnal meg is tisztíthatsz - nincs többé kihagyott terület!

 

Az X Pro Digital 2-szer nagyobb tisztítási teljesítményt nyújt, és egészen kíméletes a fogakhoz és az ínyhez – 5-ször nagyobb kényelmet biztosít fogmosás közben, mint a hagyományos szónikus motor. A szájhigiénia legmagasabb szintjének elérésének érdekében innovatív megoldásokat alkalmaz. A szabadalmaztatott Maglev motor, amely percenként akár 84 000 szónikus mozgást is elér, stabil rezgéseket garantálva, teljesítményveszteség nélkül, a kiváló hatékonyság és kényelem érdekében.

 

A 6 tengelyes giroszkópos érzékelő, amely 8 zónára osztja a szájat, felismeri a fogmosási rutint (fogmosási idő, nyomás), és azonnal mutatja a tisztítás eredményét a kijelzőn. Az X Pro Digital fogkefe számos további előnnyel is rendelkezik, amelyek új szintre emelik a szájhigiéniát: akár 30 napos akkumulátor-üzemidő 1 töltéssel.

 

IPX7 vízálló minősítés
Az X Pro Digital fogkefe teljesen vízálló, IPX7 tanúsítvánnyal rendelkezik.

 

Design a legmagasabb szinten
Az X Pro Digital fogkefe esetében mindent megtettek annak érdekében, hogy a design minden részlete elegáns és modern legyen. A két színválaszték (pezsgőarany és csillogó ezüst) finom kialakítása kellemes a szemnek, és minden fürdőszobát megszépít. Mindez annak érdekében, hogy a napi fogmosás kellemes esztétikai élménnyel járjon együtt. A fogkefe ergonomikus kialakítású, így könnyen kézre esik, praktikus, könnyű és kompakt. Ezáltal a fogmosás kényelmes és kellemes lesz.

Adatlap

Alap szín Arany
Típus Elektromos fogkefe

Hasonló termékek