Kosár

Asus VivoBook X1502ZA-BQ1891W 15,6
Asus VivoBook X1502ZA-BQ1891W 15,6
Asus VivoBook X1502ZA-BQ1891W 15,6
Asus VivoBook X1502ZA-BQ1891W 15,6
Asus VivoBook X1502ZA-BQ1891W 15,6
Asus VivoBook X1502ZA-BQ1891W 15,6

Asus VivoBook X1502ZA-BQ1891W 15,6"FHD/Intel Core i5-12500H/8GB/512GB/Win11/ezüst laptop (X1502ZA-BQ1891W)

Márka: ASUS

Bruttó
246 850 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: X1502ZA-BQ1891W

EAN: 4711387354322

Leírás

Termékleírás

 

Hódítsd meg a világot a finom erővel
Mutasd stílusod a világnak az ASUS Vivobook 15 funkciókban bővelkedő laptoppal, amellyel egyszerűen végezhetsz dolgaiddal, bárhol is járj. A Vivobook 15-ben minden merész és modern, erőteljes 12. generációs Intel® Core™ processzorától kezdve tűéles és tiszta kijelzőjén, 180°-ban kihajtható zsanérján át modern színéig és karcsú geometrikus formájáig. Legyen a ma egy új kezdet a Vivobook 15 laptoppal!

 

Teljesítményre táplálva
A Vivobook 15 társad a mindennapokban, amely mindig készen áll, hogy elvégezze napirended könnyű feladatait, legyen az irodai vagy személyes, prezentáció vagy játék. Ami a keményebb munkákat és terhelést illeti, a legújabb 12. generációs Intel® Core™ i5 processzor lényegesen gyorsabb az előző generációnál. 8GB gyors memóriával és 512GB gyors SSD tárhellyel felturbózva pedig bízhatsz a bőséges tartalék energiában, amikor a dolgok besűrűsödnek.

 

12. generációs Intel® Core™ i7 P-sorozatú CPU
A Vivobook 15 magasabb szintű teljesítményt közvetít az akár 12. generációs Intel® Core™ i7-1260P processzor által, hogy minden feladatodon könnyítsen, legyen az streamelés, böngészés, szerkesztés, videóbeszélgetés vagy csak az ügymenet otthoni intézése. Az akár 4,7GHz Turbo Boost sebességgel a jelenleg leggyorsabban teljesítő generáció!

 

Aerodinamikus IceBlades lapátok a gyorsabb hűtés érdekében
Az új VivoBook sorozat minden modellje különleges hőeloszlatást nyújt a két továbbfejlesztett hűtőcsővel2 és az új IceBlades ventilátorral, mely hatékonyan gyorsítja fel a hőátadást. A 87 lapátos IceBlades ventilátor és lapátkerekei folyadékkristályos polimerből készültek, minek köszönhetően könnyebbek és vékonyabbak a hagyományos ventilátoroknál. Mindegyik IceBlades ventilátorlapát 3D-ben ívelt, aerodinamikus kialakítással rendelkezik a gyorsabb áramlás és alacsonyabb zajszint érdekében. Emellett az IceBlades ventilátorok folyadékdinamikus csapágyat használnak, amely a hagyományos ventilátorokhoz képest jobb rezgéscsillapítást és alacsonyabb zajszintet tud elérni.

 

Kímélő a szemednek
Kényeztesd szemedet a Vivobook 15 kristálytiszta, karcsú kávás NanoEdge kijelzőjével (választható érintőképernyőként is kapható). Széles betekintési szöggel, hosszú számítógép előtt töltött órák során a szem megerőltetésének kockázatát csökkentő, alacsony kékfény-kibocsátást igazoló TÜV Rheinland-tanúsítvánnyal.

 

Feltűnő színek
A Vivobook 15 sosem hétköznapi, letisztult formájával és három szemet gyönyörködtető színével. Válaszd a bájos Békés kéket (Quiet Blue) vagy az előkelő Jeges fényű ezüstöt (Icelight Silver), esetleg a meleg Terrakottát (Terra Cotta) — aszerint, hogy melyik szólít meg! Kellően vékony ahhoz, hogy feltűnés nélkül bármely hátizsákba becsusszanjon, és kellően könnyű, hogy egy kézben hordozd.

 

Tárd szélesre a megosztáshoz
A 180° fokban kihajtható zsanérnak köszönhetően minden sokkal egyszerűbb, ha megosztanád dolgaidat a körülötted lévőkkel. A Vivobook 15 választható billentyűzet-háttérvilágítása6 tökéletes, ha gyengén megvilágított környezetben dolgozol.

 

ErgoSense billentyűzet brilliáns részletekkel
Az ASUS-nál az a küldetésünk, hogy minden eddiginél magasabb és intuitívabb szintre emeljük az ember és a technológia közötti interakciót. A legújabb ASUS ErgoSense billentyűzetet annak jegyében terveztük, hogy párját ritkító beviteli élménnyel ajándékozzunk meg, ami harmóniában van azzal, ahogyan mozogsz, érzel és érintesz. Számunkra a Te kényelmed a legfontosabb. Ez az, amiért az ErgoSense billentyűzet a hihetetlen megelégedettség érzésével ajándékoz meg, finomhangolt precizitással kiszámított optimális visszapattanással és billentyűúttal. Tapasztald meg az ErgoSense billentyűzet kínálta élményt, és hamarosan arra ébredsz, hogy erőfeszítés nélkül oldod meg feladataidat.

 

99%-os gátlás. Gondoskodunk egészségedről.
Bármelyik laptop felszíne több ezer potenciálisan fertőző baktériumot hordoz. Hogy higiénikusan tarthasd laptopodat, ASUS antibakteriális védelem - egy különleges felületkezelés - óvja, ami kordában tartja a baktériumokat. Egész pontosan, tudományosan igazolt, hogy az antibakteriális védelem7 több mint 99%-os hatékonysággal akadályozza a baktériumok szaporodását8 egy 24 órás időszakban, gondoskodva róla,9 hogy laptopod hosszabb időn át tiszta és higiénikus maradjon, megakadályozva az esetlegesen káros baktériumok érintés útján történő terjedését.

 

Fizikai webkamera takaró
A Vivobook 15 komolyan veszi adataid védelmét és a biztonságot. Beépített webkamera takaróval rendelkezik, amely a webkamera elé csúsztatható az azonnali magánszféráért, megóvva a fürkésző tekintetektől és a zavaró tényezőktől.

 

Egyedülálló audio, hogy halld a világot
Kényeztesd füleidet a SonicMaster hangrendszerrel a Vivobook 15 modellben. DTS hangfeldolgozással jobb minőségű hangzást élvezhetsz az erőteljes hangszórók révén, a torzításmentes hangokért és mélyebb basszusért. A DTS hangfeldolgozásnak köszönhetően a kisebb hangszórók, nagyobb és jobb hangzást produkálnak, és közvetlenül az események sűrűjébe helyeznek. Mindemellett hihetetlen hangzást közvetítenek fejhallgatódba.

 

Továbbfejlesztett ASUS AI zajszűrési technológia
A kivételes távmunka- és videókonferencia-élmény biztosítása érdekében a Vivobook 15 ASUS AI zajszűrő technológiával rendelkezik, amely gépi tanulást alkalmaz a nem kívánt zajok emberi beszédtől való elszigetelése érdekében. Ez a technológia segít kiszűrni a környezeti zajokat a csoportos konferenciahívások optimális minősége érdekében.
Kapcsold be a hangot az eszközödön és próbáld ki a demót, hogy megtapasztald a hihetetlen különbséget, amit az AI zajszűrő technológia el tud érni különböző környezetekben.

 

Tökéletesség minden részletében
Átfogó I/O portjaival a Vivobook 15 mindenkor kapcsolatban tart. Egy USB-C® 3.2 Gen 1 port, két USB 3.2 Gen 1 Type-A port, egy USB 2.0 port, HDMI® kimenet és egy audio combo jack — amelyekkel egyszerűen csatlakoztathatod összes meglévő perifériádat, kijelződet és projektorodat.

 

ASUS WiFi Master technológiával finomhangolva
Az ASUS átfogó vezeték nélküli csatlakoztathatósági megoldásokat kínál. Akár WiFi 6 gyors felbontással az ASUS WiFi Master technológia mellett, a Vivobook 15 hozzájárul a gyors és stabil kapcsolathoz.

 

A PC-d is fejlődött?
A MyASUS könnyű hozzáférést biztosít az ASUS alkalmazásokhoz, melyeket rendszered megőrzésére, szoftvered frissítésére, PC-d teljesítményének optimalizálására és arra terveztünk, hogy kapcsolatba léphess az ASUS-szal eladás utáni szolgáltatások és támogatás érdekében.

 

Útközbeni munkatársad és játéktered
A GlideX egy eszközök közötti képernyőmegosztó megoldás, amely vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolatokat használ, hogy nagyobb és jobb teret biztosítson a munkához és a játékhoz. A Képernyőtükrözés segítségével kivetítheted az eszköz képernyőjét a számítógépre a nagyobb helyen történő könnyebb bevitel érdekében; a Képernyőkiterjesztő segítségével pedig nagyobb helyet hozhatsz létre, így táblagépedet útközben másodlagos kijelzővé alakíthatod. A GlideX egy szempillantás alatt optimalizálja a munkafolyamatodat!

 

 

Adatlap

Állapot Új
Technológia Li-ion
Cellák száma 3
Tárolt energia 42
Hangszóró Sonic Master
Mikrofon Van
Felbontás 1
Memória kártyaolvasó Nincs
Bluetooth 4.1
Dokkolható Nincs
TPM Van
HDD leejtés védelem Nincs
HDMI ki 1
USB 2.0 ki 1
Alap szín Ezüst
Szélesség (max.) 359,7000000
Magasság (max.) 232
Mélység (max.) 20
Nettó súly 1,7000000
Távirányító Nincs
Háttértár típus SSD PCI-e NVMe
Háttértár méret 512
Operációs rendszer Windows 11 Home 64-bit
Optikai meghajtó Nincs
Chipset gyártó Intel
Gamer Nincs
Memória mennyiség 8
Billentyűzet világítás Van
Numerikus billentyűzet Van
CPU gyártó Intel
CPU típus Intel Core i5-12500H (3,3 GHz, 18 MB)
Jack 3,5mm Van
Kijelző fényerő 200
Gyorsulásmérő Nincs
CPU család Core i5
WiDi Nincs
Képátló 39,6000000
MSATA Foglalat Nincs
Kijelző felbontás 1920x1080
Kijelző méret 15,6000000
Panel típus IPS
Érintőkijelző Nincs
M.2 foglalat Nincs
Billentyűzet Magyar
Operációs rendszer család Windows
Leválasztható érintőkijelző Nincs
Touch bar Nincs
USB-C 3.2 be 1
USB 3.2 Gen1 2
2 in 1 laptop Nincs
Ultrabook Nincs
Üzleti laptop Nincs

Hasonló termékek