Kosár

Garett Beauty Smile Charge fogfehérítő lámpa
Garett Beauty Smile Charge fogfehérítő lámpa
Garett Beauty Smile Charge fogfehérítő lámpa
Garett Beauty Smile Charge fogfehérítő lámpa
Garett Beauty Smile Charge fogfehérítő lámpa

Garett Beauty Smile Charge fogfehérítő lámpa (SMILE_CHARGE)

Márka: GARETT ELECTRONICS

Bruttó
19 715 Ft

Mennyiség
KosárbaMegveszem

Érdeklődjön!

SKU: SMILE_CHARGE

EAN: 5903246289473

Leírás

Termékinformációk:

- Fehér fogakról álmodsz?
Most sokkal könnyebb, mint valaha. A Garett Beauty Smile Charge fehérítő lámpája otthoni használatra szánt eszköz, amely felváltja a professzionális fogfehérítést, vagy elősegíti hatásainak tartósságát. A fogak fehérítéséhez csak egy lámpára és egy gélre van szükség, amely biztonságos, univerzális formulát tartalmaz a készletben. A napi egy tucat perc 14 napig teljes kezelés, amely lehetővé teszi akár több tónusú fehérítő hatás megfigyelését. A kezelések hatékonyságát a készletben található tesztelővel ellenőrizheti.

- Kétszínű LED világítás - kék és piros
A Beauty Smile Charge-ban használt egyedülálló technológia két LED-színt használ - kéket és pirosat. A sugarak aktiválják a fehérítő gélben található anyagokat, akárcsak a fogorvosi rendelőben használt lámpák. A fény kettős színe egy kezelés időtartamát mindössze 10 percre rövidíti (csak kék fény használata esetén 15 percre meghosszabbítható). Ennek köszönhetően a fogfehérítés még könnyebb és gyorsabb.

- Teljes fehérítő készlet
A Beauty Smile Charge dobozban nemcsak LED-es fényt kibocsátó lámpát, hanem szilikon burkolatot is talál, amely illeszkedik a fogívek formájához, elegendő fehérítő gélt a teljes 14 napos kezelés elvégzéséhez és egy árnyék útmutatót, amely segít értékeli annak hatásait. A készlet tartalmaz egy mágneses USB töltőkábelt is, amelyet például a számítógép USB-portjához vagy a telefonján lévő töltőhöz lehet csatlakoztatni. Napi 10 vagy 15 perc két hétig, és a fogai visszanyerik korábbi fényüket!

- Eltávolítja a kávé, tea és egyebek elszíneződését
A fogak sok tényező miatt megsárgulhatnak. Ezek közül a legnépszerűbb az életkor, a dohányzás, valamint a kávé- vagy teaivás. A Beauty Smile Charge segít eltávolítani ezeket az elszíneződéseket és helyreállítani a fogak természetes fehérségét. Ennek köszönhetően mosolya ismét ragyogó lesz!

- A legjobb eredmény érdekében használja a Garett Smile Powder szénport a lámpa minden egyes használata előtt.

- Beépített újratölthető akkumulátor
A Beauty Smile Charge fogfehérítő lámpa beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely növeli a használat kényelmét. Vigyázhat a fogak fehérségére a mindennapi tevékenységek során, vagy kezelheti a kezelést a kikapcsolódás pillanataként. A készlet tartalmaz egy mágneses kábelt a készülék töltésére, amelyet bármely USB-forráshoz csatlakoztathat.

- Biztonságos fehérítő gél
A Beauty Smile Charge készlet fehérítő gélje biztonságos formula hidrogén-peroxid nélkül. Az applikátorokba helyezzük kényelmes kefékkel, amelyek megkönnyítik a termék pontos felvitelét a fogak felületére. Vigye fel a gélt közvetlenül a zománcra, tegye a szájába a szilikon burkolatot, húzza meg és kapcsolja be a lámpát. Nem kell többet tennie. A megfelelő idő letelte után a készülék automatikusan kikapcsol, jelezve a kezelés végét!

- Beépített időzítő
Nem kell attól tartania, hogy megfeledkezik a Beauty Smile Charge-ról, és véletlenül túl hosszú fehérítő kezelést végez. A készülék beépített időzítővel rendelkezik, amely bizonyos idő után automatikusan kikapcsol - 15 perc, amikor kék fényt használ, és 10 perc, ha mindkét fényt használja. Ennek köszönhetően minden fehérítő munkamenet biztonságos és kényelmes.

Adatlap

Alap szín Fehér
Típus Fogfehérítő lámpa